EnderGrafik adlı üyeden alıntı

Hocam arayin tekrar. Gerekirse uzunca konusun uslup kuralları çerçevesinde. Ben nu şekilde hep çözdüm.

Yarın arayacam tekrar ama ben bu işi mail yoluyla çözmek istedim. Mailde derdimi,ne yaptığımı herşeyi açık ve net güzel bir uslupla anlattım derdimi. Bana demiyorlar ki bu işlem şu maddemizi engelliyor vs demiyorlar sadece polikamıza aykırı işlem yapılmıştır. Bakıyorum politiklaarı benim yaptığım işlemin bir ihlali yok. Alış veriş yapmışım hepsi bu.

Hesabın bana ait olduğunu kanıtlayabilirim dedim, bana parayı gönderini size yönlendiririm dedim ama hiç dikkate almayıp direkt hesabı kapattılar.

Engin07 adlı üyeden alıntı

Biri size para gönderir sizde alırsınız doğru fakat alış-verişleri eğer aile/dost/arkadaş seçeneğiyle yaparsanız yani size ödeme yapan 10 TL atarken kendisinden 10 TL düşerse bu durumda bu Alış-Veriş olmaz ve Paypal'da burdan kendi payını almaz bu seçenek normalde sadece eş-dost için. Sizde adamlara Alış-Veriş yaptım demişsiniz ve muhtemelen bu seçenek ile gönderildiği için para direk hesabınızı kapattılar çünkü haklılar.

Ödeme, anında ödeme şeklinde gerçekleşti hocam ?.