Günde binlerce işlemin yapıldığı dünya çapında kendini kanıtlamış paypalın sizin hesabınıza kalmadığı ve sayfa sayfa sözleşmeleri boşuna yazmadığı kanaatindeyim. Atladığınız veya paylaşmadığınız bir detay mutlaka vardır. Bunu buraya değil, çağrı merkezlerini arayıp ses kaydı alarak görüşme yapıp veya paypalın belirlediği yetkili mahkemeler aracılığıyla çözmeniz gerekir. Şimdi bu işi bilmeyen ve yeni başlayan birçok arkadaşımız paypala sayenizde olumsuz bakacak, tebrik ederim.
Mail atmadığımı sanıyorsunuz siz ? ,aramadığı mı sanıyorsunuz siz ?. Dünyaca ünlü firma olabilirler isterse ansiklopedi şeklinde sözleşme yapsınlar. Benim yaptığım işin bir ihlali yok. Binlerce insan neler alıp satıyorlar sırf ben bir alış-veriş yaptım diye hesabı kapattılar. Arıyorum sebeb ne mailde verdiğimiz şey tamam onu biliyorum diyorum ne ihlalinden dolayı böyle bir işlemi uyguladınız diyorum lafı eveleyip geveliyor.
Bana deseler ki Hüseyin bey şu şu işleminiz şu şu politikamıza aykırı bu maddeyi ihlal etmişsiniz ama yok demiyorlar öyle birşey sadece politikamıza aykırı bakıyorum politikaya alış veriş yapmak yasaktır diye bir kural yok. Burada illegal bir iş yapıyor olsam tamam haklılar kapatmaya şey etmeğe adamların yüzüne karşı diyom isteyin diyom kimliğimi fakslayım, benimle ticaret yapan kişiyide size yönlendiriğim diyorum fakat gelen cevap şu "HESABINIZI TAMAMEN KAPATTIK" şimdi ben daha ne yapim nasıl konuşayım bunlarla sorarım size. Ben bunu burada paylaştım ki başkalarınıda bu şekilde zor durumda bırakmasınlar. Hesabım kapalı olduğundan ötürü alacağım birçk ödemeyi, işin ücretini alamadım benim maduriyetim ne olacak,nasıl giderecekler ?
Politikalarımızı ve uyguladığımız işlemi siz söyleyemeyiz diyorlar. Ya sen aliye veliye söylemiyon işlemi uyguladığın hesabın sahibine söylüyorsun bunu bilmeye hakkım yok mu ? O zaman ben gider kapatırım bir hesabı politikalar gereği sebebini söyleyemiyoruz olur mu böyle bir iş ?