Mail atmadığımı sanıyorsunuz siz ? ,aramadığı mı sanıyorsunuz siz ?. Dünyaca ünlü firma olabilirler isterse ansiklopedi şeklinde sözleşme yapsınlar. Benim yaptığım işin bir ihlali yok. Binlerce insan neler alıp satıyorlar sırf ben bir alış-veriş yaptım diye hesabı kapattılar. Arıyorum sebeb ne mailde verdiğimiz şey tamam onu biliyorum diyorum ne ihlalinden dolayı böyle bir işlemi uyguladınız diyorum lafı eveleyip geveliyor.
Bana deseler ki Hüseyin bey şu şu işleminiz şu şu politikamıza aykırı bu maddeyi ihlal etmişsiniz ama yok demiyorlar öyle birşey sadece politikamıza aykırı bakıyorum politikaya alış veriş yapmak yasaktır diye bir kural yok. Burada illegal bir iş yapıyor olsam tamam haklılar kapatmaya şey etmeğe adamların yüzüne karşı diyom isteyin diyom kimliğimi fakslayım, benimle ticaret yapan kişiyide size yönlendiriğim diyorum fakat gelen cevap şu "HESABINIZI TAMAMEN KAPATTIK" şimdi ben daha ne yapim nasıl konuşayım bunlarla sorarım size. Ben bunu burada paylaştım ki başkalarınıda bu şekilde zor durumda bırakmasınlar. Hesabım kapalı olduğundan ötürü alacağım birçk ödemeyi, işin ücretini alamadım benim maduriyetim ne olacak,nasıl giderecekler ?
Bana deseler ki Hüseyin bey şu şu işleminiz şu şu politikamıza aykırı bu maddeyi ihlal etmişsiniz ama yok demiyorlar öyle birşey sadece politikamıza aykırı bakıyorum politikaya alış veriş yapmak yasaktır diye bir kural yok. Burada illegal bir iş yapıyor olsam tamam haklılar kapatmaya şey etmeğe adamların yüzüne karşı diyom isteyin diyom kimliğimi fakslayım, benimle ticaret yapan kişiyide size yönlendiriğim diyorum fakat gelen cevap şu "HESABINIZI TAMAMEN KAPATTIK" şimdi ben daha ne yapim nasıl konuşayım bunlarla sorarım size. Ben bunu burada paylaştım ki başkalarınıda bu şekilde zor durumda bırakmasınlar. Hesabım kapalı olduğundan ötürü alacağım birçk ödemeyi, işin ücretini alamadım benim maduriyetim ne olacak,nasıl giderecekler ?
Durum birebir bu şekilde ise akıllı telefonunuzda ses kaydetme özelliği vardır. İşlem numarasını belirterek size gelen mailin detaylı açıklamasını ve mağdur edildiğinizi belirtin eğer tekrar ciddi anlamda sizi tatmin edecek bir cevap vermezler ise görüşmeler kayıt altına alındı ve haklarımı yasal yollardan arayacağım şeklinde belirtirseniz emin olun ki size kesinlikle yardımcı olacaklardır. Ayrıca böyle sebepsiz hesap kapama olayını yıllardır paypal kullanan ve bu ticareti yapan biri olarak ilk kez duyuyorum 3 kez hesabım bloke edildi ancak ödemeler tekrar 6 ay sonra tarafıma yapıldı. Burada yanlış anlamadıysam 5 lira gibi bir mebla söz konusu bu kadar büyütmek istemezseniz de farklı bir mail ile yeni bir hesap açıp paypalı kullanmaya devam edebilirsiniz. Milyonda bir hatalı işlem diyelim çünkü benim bildiğim paypal bu kadar kafasına buyruk işlem yapamaz. (bunu abartsız binden fazla işlem yapan biri olarak söylüyorum)