Merhabalar, Hocam öncelikle dizi sektörüne girdiğiniz zaman, Belirleyeceğiniz bir dizi olmalı. Reyting sonuçlarında popüler olan diziler arasında bazı seçimler yaparak, Dizinin tutulup tutulmadığını ve Bölümlerinin az olduğuna dikkat etmeniz gerekmektedir.

Örnek veriyorum; Beyazkaranfilbolumizle.com Bu domain bana aittir. Dizi yarın 24 Ekim de yayına giriyor. Çok iddialı bir dizi bu dizinin alt yapısı wordpress'dir. İçerik konusuna gelince dizi başlamadan düşünün ne kadar içerik girebilirsiniz ki. ? Dizi hakkında pek bir şey bilemiyorsunuz bölüm olarak ilk bölüm fragmanı yayınlanıyor. O 30 saniye içerisinde gördüklerini kaleme alıyorsun. Dizi başladığı zaman günde yaklaşık 5 makale ama tamamen özgün ve 150+ kelime olması siten için uygundur.

Arama motorları siten için çok önemli, Sadece Google'dan beklentin olmasın. Yandex, Bing, Searc, Yahoo ve benzeri Arama motorlarına siteni ekleyip tanıtmalısın.

Dizi sitesinde eğer Adsense kullanmak istiyorsan İhlal yapacak unsurlara dikkat etmelisin bunlar nelerdir ?

1. Telif hakkı olan Videolar yayınlamamalısın.
2. Kısa (0-30 Saniye) ve Fragmanlar Yayınlayabilirsin.
3. Adsense yerleşimlerin ve politika uyarlamasına dikkat etmelisin.

Host konusunda İhtimaller şunu gösterir; Çok Trafik olur Cpu sorunu olmayan Trafiği sınırsız olan bir hosting kullanmalısın.

Bu konuda önerim Blogger alt yapısıdır. Ama Wordpress istersen eğer bu kriterlere dikkat etmelisin. Dizi konusunda bana sormak istediklerinizi PM yolu ile iletebilirsiniz. İyi forumlar.. :)