Emin olun, yarım saat ingilizceye çevirerek yanıt aradım fakat sonuçlar hep seo sonuçları. Yani dediğiniz gibi host konusu da bir etken olabilir. Elbette bu konularda zaman faktörünü de hesaplamak lazım. Pek siz hiç index alamıyor musunuz?
İlginiz için çok teşekkür ederim hocam, şuan arama motoru dizinine eklenmiş durumda kıyaslama ve altında bir sorun arama amacım CMS sistemlere göre çok geç bir şekilde dizine eklenmiş olması, konuyu açmamdaki amaç HTML sayfalar için bildiklerime + olarak yapılan bir çalışma olup olmadığını öğrenmek içindi ama sanırım artı bir çalışma mevcut değil. Hal böyle olunca sorunu sunucu kesintisine, yada google dalgalanması gibi etkenlere bağlayabilirim.
Tekrardan bu sunucu haricinde 2 farklı sunucuda bir CMS bir HTML olarak site oluşturup indexlenme sürelerini gözlemleyeceğim bakalım sonuç ne olacak.
Ek Olarak:
Emin olun, yarım saat ingilizceye çevirerek yanıt aradım fakat sonuçlar hep seo sonuçları. Yani dediğiniz gibi host konusu da bir etken olabilir. Elbette bu konularda zaman faktörünü de hesaplamak lazım. Pek siz hiç index alamıyor musunuz?
Evet aynı zaman zarfında açılan iki farklı domain iki farklı sunucu, birisi WP diğeri sadece HTML yapıda, akabinde açılan WM tools hesabına ekleme yapılıp dizine gönderildiğinde WP kabul edilirken, HTML hala dizine eklenmemiş durumda bunun bir sebebi olmalı ama nette bir cevap bulamadım, konuyu araştırmak lazım keza HTML sayfa neden dizine eklenmez ?