Süha Mete adlı üyeden alıntı

İnternet aleminde hangi mecradan işten yol aldığınızı bilmiyorum ama eğer ki yol alıyorsanız birilerinin pastasını küçültmüyor musunuz? Adamların taktiklerini eleştirmiyorum. Sadece bilgiji nickli kişinin SADECE tekrar okuyalım sadece adwords kampanyalarındaki url'ye keyword eklemenin ne anlama geldiğini açıklıyorum. Cevap verecekseniz içinizdeki arabam.com a kininizle değil bahsettiğim adwords kriterleri ve tekniklerinden olursa sevinirim :)

Taktiklerine yorum yapasım nedense gelmedi ilgilenmiyorum, ilerlemek istiyorlar çamur atarlarsa ayıp ederler fakat başka bir kişi daha demişti rekabeti izlemek bence zevkli. Neyin kafasını yaşayayım ki başka :)


Öncelikle arabam.com'a özellikle bir kin duyuyormuşum gibi niyet okuması yapmanız hiç hoş olmamış, arabam.com'u eleştrince eleştirene kin duyuyorsun diyebilecek kadar ufak düşünen insanların elbette arabam.com'u hunhanrca savunma noktasına gitmesi de normal oluyor haliyle.

Sen beni nekadar tanıyorsunda yaptığım yorumdan benim kişiliğim hakkında sentez yapabiliyorsun? Kişileri yorumlarına göre kindar diye suçlamak size göre normal şeyler mi?

ben başkalarının işlerine negatif yönde atıfta bulunup reklam yapılmasını eleştiririm, bir başkası da normal bulur bu tartışmaya açık bir konudur.

adwords kriterleriyle ilgili yaptığım yorumu anlayamamışsın ki ? Reklamlarında hedef aldığı rakibinin keyword'ünü adwords'te kullanmasını genel bir keywords diye değil oluşan marka değerinden yararlanmaya çalışılıyor diye değerlendiririm.

doğrudur veya yanlıştır sadece benim düşüncem bu şekildedir. Ben sadece reklamlarında rakibine negatif gönderme yapan firmanın keywords kullanımını normal keywords olarak kullandığını düşünmenin fazla iyi niyetli olduğunu söyledim. Sanırım bunu kendinize yönelik farklı bir eleştiri gibi görüp karşınızdakine hakaret etme yoluna gittiniz. Sanırım herkesi kendiniz gibi sandığınızdan kaynaklanan bir durum.

Burada yorum yapılınca işinize gelmedi diye hakaret etme yolunu seçmeniz şık bir durum değil.