CennetKapisi adlı üyeden alıntı

bu detayli aciklamaniz icin tesekkür ederim cok iyi anladim o bazi sebeplerden dolayi dedigimde zaten spame düsmesi... günde ortalama 5-7k kisi giriyordu sonra birden bicak keser gibi kesti... spam'e düstügünü gördüm...

Örnek: Bir fatiha suresi eklesem... fatiha suresini degistiremeyiz mecburum ayni kelimileri ayni yaziyi yazmaya bu durumda dini siteler google'in gözünde "ikinci vatandas" gibimi algiliyor?

Kafamiza göre dualar ekliyemiyoruz dualar hep aynidir adamlara dualari kopyalamada diyemiyorum zaten bazi dualari bende kopyaliyorum sonucta dua bu...

nasil bir yol izlemeliyim? Ekliyecegim dualarin tümü kesin nette vardir

Örnek: Bir fatiha suresi eklesem... fatiha suresini degistiremeyiz mecburum ayni kelimileri ayni yaziyi yazmaya bu durumda dini siteler google'in gözünde "ikinci vatandas" gibimi algiliyor?

Kafamiza göre dualar ekliyemiyoruz dualar hep aynidir adamlara dualari kopyalamada diyemiyorum zaten bazi dualari bende kopyaliyorum sonucta dua bu...

nasil bir yol izlemeliyim? Ekliyecegim dualarin tümü kesin nette vardir

Site dışı seoyu, backlinkleri vs. hesaba katmadan sadece site içi seo açısından; Örneğin Fatiha suresini eklediğiniz sayfaya ek olarak; özgün, sureyle azda olsa alakalı ve en azından 100 karakterlik bir metin eklemesi yapabilirsiniz ya da surelerin, duaların videoları vs. eklenebilir. Kullanıcılar o sayfada daha fazla vakit geçirmesi için benzer önlemler alınabilir mesela o dua ya da sure ile alakalı ufak bilgiler, varsa ufak bir hikaye ya da kıssadan hisse çıkartılabilecek örneklemeler vs. eklenebilir. Tabi bunu yaparkende siteniz hassas bir konuda olduğu için hurafe ya da yanlış bilgi verici bir şeyde eklenmemeli..
ikinci sınıf görme olayı içinde kısaca şöyle söyleyim hocam, mesela iki site düşün ikisindede birebir aynı tema, tüm h tagları etiketler vs.ler birebir aynı, site içi link yapısı, açıklama,başlıklar vs. tamamen aynı olduğunu varsayalım tek farkları birinin içeriği diğerinden daha özgün, bol ve kaliteli gözüküyor bu sitede kullanıcıları daha fazla tutan ve o sitede daha çok sayfada dolaşmasını sağlayan bir şeyler var misal 30sn fazla duruyo kullanıcılar bu sitede.. böyle bir durumda arama motorları + değer katan site hangisiyse onu sıralamada yukarı çıkartabilmek için sürekli algoritmalar üretip, güncelliyolar.. Velasıl kelam rakip sitelere göre + değer katabilecek ziyaretçiyi sitede daha çok tutabilecek önlemler almanız yararınıza olur.