'Tekrar söylüyorum sen farklı bir ülke de farklı bir inanç ile dunyaya gelseydın suan islamı değil dunyaya geldiğin o inanc ile hayatına devam ederdin. ' Hristiyan doğup ve yetişen sonradan İslamın gerçek din oldunun farkına varan insanlar bu sözünüze karşılık galiba... Allah bu insanlara müslüman bir aileden gelmedikleri için islamı seçtiklerinde tüm günahlarınızı affederim diyor . Hocam siz dinleri eleştirmeyi bence bırakın çünkü dini eleştirecek bilgiye sahip değilsiniz . Bizde sizin inancınıza saygı duyup tartışmayı bitirelim konu uzamasın .
Bir insan doğadaki cenneti görüp belgesellerde yanardağdaki lavları gördükten sonra cehenneme inanmıyorsa forumdaki iki sözle dine inanmaz. Bu dünya bir patlamayla oluşacak kadar basit değildir .
Bir insan doğadaki cenneti görüp belgesellerde yanardağdaki lavları gördükten sonra cehenneme inanmıyorsa forumdaki iki sözle dine inanmaz. Bu dünya bir patlamayla oluşacak kadar basit değildir .
2 elin parmak sayısını geçmeyecek örneklerle gelme bana. Tıpkı islam ülkelerin de islamın şartlarını tam anlamı ile yerine getiren 2 elin parmak sayısı. bir ikincisi de doğada ki cenneti yanardağlarda ki lavları görmekten bahsediyorsun da senin inandığın o cennet ve cehennemde bunların olduğunu nereden biliyorusn ? Kuran da yazıyor demi ? Ah benim gözü kapalı her şeye inanan arkadaşım. Tekrar belirtiyorum ki o kitap da cennet cehennem vaad edilmeseydi islam bu kadar yaygın olmazdı. Allah için namaz kılıyorum oruç tutuyorum falan hikaye bunlar herkes cennete gitmek için yapıyor bunları oysa ki öyle güzel bir vaad olmasaydı yahut cehennem gibi bir vaad, islam bu denli yaygın olmazdı ki diğer dinler de dahil buna.