AvrupaNetMarket adlı üyeden alıntı
Merhaba,Hevesinizi kırmak, konuyu baltalamak asla istemem. Bir 5-6 yıldır seo danışmanlığı yapıyorum ve nacizane iyi işlerde başardım.
Şuanda da haber sitem var, biz günde 300 haber girmeyi başramıyoruz. Özgün 15 haber giriyoruz.
Hemen sadede geleyim; 6 ayda 1 milyon tekil hit birazdan fazla iddialı. Bence daha makul sözlerle girin konuya, en azından hit sözü vermeyin kimseye ki az olursa ortak olduğunuz kişiyle sorunlar yaşamayın.
Birde şunu merak ettim; neden google news için 4 editör gerekiyor? Google gelip ofisi denetliyor sanırım? :)
Siz bence vazgeçin haber sitesi işinden, ben girdiğime pişmanım sizde pişman olun istemem.
konuyu baltalamak sayılmaz bu nazik yorum lakin konuyu okumamışsınız. çünkü hit sözü vermedim. 1M hit hedeflediğimi belirttim. bunlar detay belki ama önemli. zaten projenin çalışma mantığı belli.
google news kaydı için bazı koşullar ister. haber sonunda görünen yazarları denetir. hep aynı kullanıcı adı ile içerik yayımlanırsa sıkıntı olur. buraya kadar hemfikiriz sanıyorum.
ama aldatılır tabi. 300 haberi 1 kişi 4 hesap ile girebilir. evet. :) mantıklı :D
bence vazgeçmiyim haber sitesinden. çünkü ne için vazgeçeceğimi belirtmediniz. :)
Ek Olarak:
AvrupaNetMarket adlı üyeden alıntı
Ne desem bilemedim, yolunuz ve bahtınız açık olsun. Konuyu ve gelişmeleri (site) merak ettiğim için mesajım bulunsun istedim.1 milyon hit çok ciddi bir rakam, dilerim yakalarsınız.
herkes 1M hit'e takmış :) başaramazsamda 6 ay sonra screenleri koyarım buraya :)
Ek Olarak:
Hocam inşallah hayırlısı olur. Ancak önerim kendinizi çok yüksek hedeflere kaptırıp sonra yıkılmayın. Benim önerim budur hocam :).
Önerinize teşekkür ederim.
Ek Olarak:
Vikipedi'den içerik çalabilir hatta doğrudan kopyalayıp sitenize yapıştırabilirsiniz. Buradaki tek sorun, sizin de yayınladığınız alanda aynı veya benzeri creative commons lisansını kullanmanız ve alıntı yaptığınız maddeyi kaynak göstermenizdir. Bunda hiçbir sorun yok.
işte aslında o lisans olmazsa link bile veririm wikiye. nihayetinde amaç ticari :)