panteist adlı üyeden alıntı

Platin üyeliğin avantajları nedir arkadaşlar ?

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Ek olarak : Ben bumerang'ın adaletini şurada gördüm :D Bundan sanırım 1 yıl öncesine kadar platin üyelik almak için uğraşıp durdum sırf yazar kafeye içerik girebilmek için. Üyelik yükseltme stillerine hasta oldum anlatamam :D Bununla ilgilenen arkadaşların da incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir blogda denk gelmiştim bir arkadaş öyle uğraşmış ki 7 8 defa mail yollamış iletişim bilgilerinden en sonunda sinirlenmiş son 1 mail atmış baya çıkışmış direk üyeliğini platin yapmışlar yok artık Lebron James didim :D

Ek Olarak:

Ya tek avantajı var yazarkafeye içerik girmek deli gibi uğraştım bir neticeye ulaşamadım çok kuşkuluyum ben o konuda da :D yukarda ki mesajımı ve gösterdiğim örneği inceleyin beni daha iyi anlayacaksınız hocam :D

valla ben iki kere başvurdum iki bloğumda anında platin üye oldu sorun yaşamadım o konuda hiç ama çalışanlarda bir eksiklik ve sıkıntı var zaten.

platin üye olanlar yazarkafeye içerik yükleyip ziyaretçi kazanabilirler çok fazla gösterim alıyorsanız hürriyet şablonlarıda ekliyse sitenizde hürriyette siteniz yayınlabiliyor buda ciddi bir hit getirisidir.Bunun dışında teklif alıp sitenizde viral reklamları yayınlarsanız para kazanabilirsiniz burdanda ciddi bi rakam değil ama insan tatmin oluyor.