merhaba arkadaşlar
öncelikle şu aralar boş vaktim var php panelli kodlama yapmak istiyorum ama bir türlü hangi konuda script yapsam karar veremedim. o kadar detaylı bişey olmasın mesela itiraf scripti veya firma rehberi scripti gibi veritabanı algoritması kolay olan bi konuda HTML / CSS veya PSD tasarımlarınız varsa ücretsiz dökebilirim
NOT: yanlış anlaşılmalara sebep vermemek için öncelikle tasarımınızın .jpg halini bi resim sitesine yükleyip gönderirseniz sevinirim çünkü her tasarımı dökmek istemiyorum.
daha önceden kondtraweb isimli arkadaş vardı onun bi tasarımını html css döküp php ile panel kodlamıştım şimdi forumda banlı ve tasarımlarının çoğunun linki ölmüş varsa böyle profesyonel tasarımlarınız ücretsiz dökerim
ÖNEMLİ: döktüğüm kodda footerda linkim bulunması kaydıyla ücretsiz dağıtım ve kullanımına izin veririm. ücretli satışı tasarım sahibi tarafından yapılıyosa hakkımı vermeli ben tamamen ücretsiz kodlama yapacağım linkim kalması kaydıyla
umarım karışık yazmamışımdır çok teşekkür ederim ÖNERİLERİNİZ VARSA DA ALABİLİRİM