lostyazilim
tr.link

E-Ticaretten para kazanma yöntemleri nelerdir ?

18 Mesajlar 2.650 Okunma
lstbozum
tr.link

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
seo veya türevi herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa diye buraya mesaj bırakayım dedim :D

Sosyal olan her şey.
wmaraci
reklam

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
ben bu işin içindeyim şunu düşünüp hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmayın; piyasa asla tek el değildir.

öncelikle e-ticaretin olmazsa olmazı ''reklam'' eğer adwords + facebook reklamlarına ayıracak bütçeniz var ise başta çok az kar ara sırada zarar ederek bir kitleye ulaşırsınız. Ardından ürün yelpazenizi kaliteleştirip, kampanya ve indirim adı altında tekrar reklamlara başlamalısınız. Örneğin 10 Kasım, biz 10 Kasım indirimi diyip 10 larca ataturk imzalı yüzük tasarımının reklamını yaptık ve iyi dönüşler aldık.

İlersi için öğretmenler günü var. İnsanlar bu tür günleri seviyor. Öğretmenler Gününe Özel 2 Al 1 Öde! gibi kampanyalar yapıp(tabi zarar etmeyeceğiniz şekilde)güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Bütçe olarak eğer sipariş üzerine ürünü alıp müşteriye yollyacaksanız 10.000 Lira yeterli. Yok ürünü baştan alacağım diyorsanız alacağınız ürüne bağlı olarak 40 50bin lira gibi rakamlarda çıkabilir.

iyi forumlar

SonicMaster SonicMaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 5 / 103
  • Ticaret 3, (%100)

panteist adlı üyeden alıntı

sanabırakmadı heralde :)

bak kolye 2-3 tl olsun 4 tl kargo olsun etti 6 tl insan 6 tl verirmi 2 tl lik kolyeye

verdi diyelim kurucu kar yapmak isteyecek 4 tl kar yapsın dıyelim 10 tl

panteist panteist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek grafik/matbaa/php
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 80 / 64
  • Ticaret 3, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

ben bu işin içindeyim şunu düşünüp hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmayın; piyasa asla tek el değildir.

öncelikle e-ticaretin olmazsa olmazı ''reklam'' eğer adwords + facebook reklamlarına ayıracak bütçeniz var ise başta çok az kar ara sırada zarar ederek bir kitleye ulaşırsınız. Ardından ürün yelpazenizi kaliteleştirip, kampanya ve indirim adı altında tekrar reklamlara başlamalısınız. Örneğin 10 Kasım, biz 10 Kasım indirimi diyip 10 larca ataturk imzalı yüzük tasarımının reklamını yaptık ve iyi dönüşler aldık.

İlersi için öğretmenler günü var. İnsanlar bu tür günleri seviyor. Öğretmenler Gününe Özel 2 Al 1 Öde! gibi kampanyalar yapıp(tabi zarar etmeyeceğiniz şekilde)güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Bütçe olarak eğer sipariş üzerine ürünü alıp müşteriye yollyacaksanız 10.000 Lira yeterli. Yok ürünü baştan alacağım diyorsanız alacağınız ürüne bağlı olarak 40 50bin lira gibi rakamlarda çıkabilir.

iyi forumlar

drop shipping ne kadar kazandırır ? tecrübeniz var mı ?

wmaraci
wmaraci

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

panteist adlı üyeden alıntı

drop shipping ne kadar kazandırır ? tecrübeniz var mı ?

evet tecrübem var, biz üretici firmayız fakat bizden alanların bir çoğu dropshipping yapıyor. Gayette iyi kazanıyorlar. Biz 1 tane satıyorsak onlar iyi reklam ve pazarlama ile 10 tane satabiliyor. Üstelik biz 10 liraya satıyoruz onlar kar etmek için 15'e

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)
kısa sürede satış yapmak istersen facebook reklamları işini görür

Mustafa Kemal ATATÜRK!

yldrmesut yldrmesut Makale & Web Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Makale & Web
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 17, (%94)
Size önerebileceğim bir reklam ajansı var. Eski iş yerim. Bu konuda uzmanlar, opencart tabanlı sistemler üretiyorlar ve sizi kendilerine bağımlı yapmıyorlar. Yani kapalı bir kutu satmıyorlar. Çalışanlarından biri opencart geliştiricilerinden biri. Tamamen istediğiniz şeylere uygun olduğu için yazmak istedim. Herhangi bir komisyon vs almıyorum. PM atabilirsiniz.

panteist panteist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek grafik/matbaa/php
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 80 / 64
  • Ticaret 3, (%100)
aslındaa siteyi kurup affilate sistemi ile çalışmak en mantıklısı ama yerli affilate sistemi biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.

tereyağından kıl çeker gibi kazanırız.

Ek Olarak:

aktifsepet adlı üyeden alıntı

yeni girişimleri desteklemek için aktifsepet.com olarak ürünlerinizi sitemizde satabilirsiniz aktifsepet.com rakam vermek istemiyoruz orta derece satış yapmaktayız ve ürünlerinizi google sosyal ağ ve diğer mecralarda reklamlıyoruz ,çözüm ortaklığı için info@aktifsepet.com mail atabilirsiniz.

mail gönderildi

Ek Olarak:

sinans1996 adlı üyeden alıntı

seo veya türevi herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa diye buraya mesaj bırakayım dedim :D

nasıl bir seo planı/kurgusu sunacaksın ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al