göktürk adlı üyeden alıntı

Hocam zaten iyi niyetli olduğunuz aşikar. Olmasa gitmez :)
Ben fikir beyan edeyim uygun olursa öyle devam edin.

Themeforesten güzel bir responsive ve creative bir kaç adet tema seçelim. Sonra eleyelim ve bir temamız olun. Onun üzerinden kodlama yapın. Her kullanmak isteyen sadece tema sahibinden bir adet regular lisans alsın, oda kullanacak kişinin inancına ve emeğe saygısına kalır. Böyle binlerce satış mevcut.

Tabi sizinki iyi niyet ve destek, bende sıfır şansı olmayınca en kolay ve hızlıca güzel bir işi bu şekilde yaparsınız diye düşündüm.

hocam öncelikle fikir iyi ama baştan sona kodlaması ya bana ait yada lisans olayına takılmıycağım bişey arıyorum bi arkadaş dernek köy demiş hiç aklıma gelmemişti güzel öneri ama gel gör ki tasarımda berbatım tasarım arıyorum sadece 1 kişi olcagından yaptıysam sağlam olsun görüşündeyim yaptım oldu değil yani amacım :D kontraweb vardı bi bulabilsem kendisini onun tasarımları hosuma gidiyodu forumdan bi kaç kişi daha var aslında iyi fırsat C de veya D de boş boş duracağına ver gitsin hem kendini hem benim kanıtlanmamda yardımcı ol + bu işi yaparken ekstra bişeyler öğrenmeye zorunlu olcam :D

KadirKC adlı üyeden alıntı

Merhaba

http://wmaraci.com/site-analiz burdaki gibi bir script yapın bence panele gerek yok zaten bana yapacaksanız css gerek yok siz sadece php kodlayın ve html yide kodlayın ben renklendirmeyi ve tasarımı yaparım

Şimdiden Teşekkürler.

hocam dm atmıssınız ordan cevapladım