-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Vaybe adlı üyeden alıntı
Aslında tutmayacak iş yoktur tutturamayanlar vardır :) sen yap her malın bir alıcısı vardır mantığıyla iyi yerlere gelebilirsin. bizlerin ne dediğin senin ne istediğin önemli aslında mutlu oluyorsan kendini iyi hissediyorsan yap :)
Aslında benim en mutlu olacağım işe giriyorum "hayvanlar" hem izlerken hem beslerken çok fazla mutlu oluyorum. 2004 yılından bu zamana kadar sanırım her sektörde bir alan adı aldım, fakat gel gelelim ki hayvanlar çok daha eğlenceli olacak gibi benim için. Bir işi yaparken mutlu olmakta önemli dediğiniz gibi, teşekkür ediyorum yorumunuz için.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
online ansiklopedi gibi düşünüle bilir hayvanlar hakkında detaylı bilgileri yayınlayabilirsin ayrıca resim galerisi olursa sitenin resimlerini yayınlayabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ubrtrade adlı üyeden alıntı
online ansiklopedi gibi düşünüle bilir hayvanlar hakkında detaylı bilgileri yayınlayabilirsin ayrıca resim galerisi olursa sitenin resimlerini yayınlayabilirsin
Anladım bu da güzel bir düşünce hayvan isimlerini Alfabetik sıraya göre sıralayabilir ve hayvanlar hakkında detaylı bilgi verilebilir. Sitede ise geniş kapsamlı bir arama motoru çubuğu eklenebilir, güzel bir fikir teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hayvan satisi yasak degilde bazı hayvanlarin satisi yasak degil :) ben fikrimi yazdim farklılık şart var mi farkliligin
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ermaneray adlı üyeden alıntı
Hayvan satisi yasak degilde bazı hayvanlarin satisi yasak degil :) ben fikrimi yazdim farklılık şart var mi farkliligin
Video scripti - portal - forum ? Sizce nasıl olur peki?
Vaybe
Vaybe.Net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
yandex de sıralamalar ılk sayfada cıkıyor genelde ondan. google den cok rakabet olduğu için ilk sayfalarda cıkmak zor.
https://www.vaybe.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
arkadaşlar benim fikrim şu youtube varken video sitesi açmaya facebook varken arkadalık sitesi açmaya twiteer varken yorum sayfası açmayı bırakalım. o projeleri yapan yaptı
biz farklı projeler farklılıklar içinde gidelim