Merhaba soru gayet net. Başıma geldi ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sevgilimin müstehcen fotoğrafları eski çıktığı çocukta var. Bu çocuk istemiş bizimki de yollamış onla çıkarken. Şimdi ayrılmışlar. Benle yaklaşık 5-6 aydır çıkıyor ve ben bunları tesadüfi bir şekilde öğrendim. Sorun ise şu o fotoğraflar sadece onda değil çoğu kankasına yollamış bile. Bende bu fotoğrafları eski çıktığından değil kankasından öğrendim. Baya bi şeyler yaşamışlar belli ki. O fotoğraflar gayet net bunu anlatıyor. Şimdi doğum günü var ve 3-4 ay olmak üzere bulduğum her parayı sakladım. Sırf hediye olarak altın kolye tarzı bir şey almak için. Fiyatı da 300-500 arasında bir şey.
Şimdi soruyorum ne yapmam gerekir? Şans eseri arkadaşlarla takılırken gördüm. Onların o kızla çıktığından haberleri yok o yüzden bilmeden gösterdiler. Açıkçası beynimden vurulmuş gibi oldum. Çünkü o resimleri görseniz hak verirsiniz ve neler yaptıklarını anlarsınız. Hatta şunu söyleyim internet aleminde o resimlere yüzlerce lira verecekler var. Durumun ciddiyetiniaanlayın. Hayır çıktıkları vs yaptıkları ufak tefek şeyleri biliyordum ama eskiden dedim takmadım pek kafaya taki bunları görene dek. Şu da var anlaşılan tek görünen resimlerde değil canlı şahit olanda var.
Şimdi ne yapmam uygun düşer. Neler yaptıklarını bilerek göz yummak mı? Ayrılmak mı? Her halükar aynı şeye denk geliyor. Aynı sınıftayız hatta aynı sırada . Bi yardım edin bütün gece uyuyamadım hatta 3-4 gecedir uyuyamıyorum sırf bu yüzden
5