Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

Hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim. Kendisine böyle böyle şeyler duydum doğru mu dedim yani gördüğümü belirtmeden sordum doğru mu bak bunlar bunlar dedim. Onu derken bile gözleri dolduğunu gözlemlerim. Bende fazla irdelemedim. Yaptıklarından ne derece pişman olduğuna şahsen tanık oldum. Dediği tek şey ergenlikte yaptığım en büyük hata o çocukla çıkmam oldu dedi. Dediğine göre ayrı illere gitmek zorunda kalmışlar çocuk sapık mı neyse istemiş o da yollamış bi kaç tane fotoğrafı aralarında olan fotoğrafları inceledim sadece 1 yada 2 sinde yüzü gözüküyor. Ama şu net daha duydum derken bile ne kadar acıttığını gördüm. Bakalım ne yapmam gerekir. Ayrılmak dersem her gün aynı şeyi bi daha yaşayacağımı biliyorum çünkü günde 6-7 saat en az yan yanayız.
Bide şu var biz çıkmaya başladığımızdan beri gerçekten dikkat ediyor. Yani düşünün diğerleriyle konuşmayı bile kesmiş. Merhaba bile demiyor onlara.
Savcılık mantıklı çözüm ama yüzü görünen 2 fotoğraf var onlar da ise plajda gibi hayal edebilirsiniz. Diğerlerinde yüzü gözükmüyor. Hatta daha önce gördüm ben o resimleri ama yüzü gözükmüyor diye o olduğunu anlamadım. Şimdi savcılığa gidersek ailesi vs haberleri olacak kız zor duruma düşecek. Ergenliğimde yaptığım tek hata diyor. Eğer ciddi ise sadece o çocukla çıkmış başkası da yokmuş. Buna inanırım çünkü 6-7 yıllık samimi arkadaşlarını buldum sordum yok dediler.

Tek hatasıda şansa bak bana denk geldi. Şu kısa çıktığımız sürede bile onu o kadar tanıdım her şeyi düşünürdüm onu düşünmezdim. Ama tanıdığım süre boyunca kesinlikle en özel insan o. Çünkü hiç bir zaman ailesini bile karşısına alacak kadar seven birini tanımadım.

Ne yapmak uygun sizce?

Bas nikahı olsun gitsin demek isterdim ama yaşlar küçük, mantıklı düşünmen lazım. Ve ben lise askiyla evleneni duymadim. O yuzden uzun iliskileri pek mantikli bulmam :)