arkadaşım kendi duygumu söyliyim ergenlik filan boş iş çevremde de öyle kızlar varki vay lan dersin onlar hiç mi ergen olmadı istemiş atmış diyosun bi kaç tanesinde de beraberler değmez sen o kızla evlendin o işi yapcaksın lan demezmisin benden önce tenine başka ten değmiş haaa sende önceden böyle bi halt yaptıysan demeye hakkın yok.. sen bugune kadar temizsen temiz kız bulacaksın ergenlikmiş vayyy bahane hazır benim canımda istedi ergenlikte bi kız ile bişeyler yapmak aklıma gelen ilk şey ya ilerde şansıma böyle kız gelirse ne diycem hakkım olmaz dedim en fazla öpüştüm bu ilerde pişmanlık yasıycaksan bırak 22 yasındayım yasını bilmiyorum abi tavsiyesi arkadaş tavsiyesi herkes dengine bi kaç kişi düşüncemi sevmeyebilir ama işte buda benim kendi duygularım sen temizsen temizi hak ediyosun değilsen bu konuyu açman bile hata :D
Sanırım haklısınız. Ama herkes kendine göre bir şeyler söylüyor. Kimisi geçmişi geçmişte bırak diyor vs. Hayatımda ilk defa böyle bir duygu beslerdim birine karşı oda benden önce sadece onunla çıkmış o çıktığı çocuğuda gayet iyi tanıyorum. Aynı anda 2-3 kişiyi idare edebilen biri. Onla ne derece bir ilişki yaşamışlar bilemem ama benden önce tek çıktığı oymuş şansa bak ona rastlamış. Galiba uygun bir şeyler bulup uygun zamanı bekleyeceğim. Sonuçta 1 ay a kadar doğum günü var ve mutlu zamanında mutsuz etmek hoş olmaz. Hayatımda hepi topu kaç kızla çıktım ki 2-3 en fazla onlarda sırf sevgilim var dedirtmek içindi. Hiç birinede yan gözle bile bakmadım. Keşke aynısını bende görebilseydim. Ama en azından arkadaşlar arasında bunca zamana kadar bana en çok değeri ve sevgiyi gösteren tek kişide oydu çünkü yaş ilerliyor ve insan mantıklı düşünmesi artıyor. Bana çıkma teklifi edene kadar elini bile tutturmadı neredeyse. Bakalım ilişkiyi bitirsemde arkadaşlığımı bitirmem herhalde iyi bir konuşma bulmalıyım ki konuda üzmeyim. Ben üzüldüm yada üzülüyorum diye oda üzülmek zorunda değil sonuçta saolasın yinede. Galiba böyle şeylere ara vermek lazım sonuçta bu sene üniversite sınavına hazırlanmak lazım. Zekice bir kız ya valla yapamadığım dersleri onunla çalışıyordum. Keşke hiç görmeseydim o fotoğrafları . çok daha güzel olurdu eminim.