Anpa
www.sinematix.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bölge Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
Yorumlara bakıyorumda herkes kendine göre haklı fazla büyütmeyin arkadaşlar :)
Bilen Bilir Türkiye Cumhuriyetinin Ulu Önderini, Yüce Türk Irkının Başbuğunu :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
konu ne yav? kim bu herif
WebUzmani
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
biz neler gördük gerçek diye yutturulmaya çalışılan buna neden şaşırıyorsun anlamadim
Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Filistin'e özgürlük sloganlarını ağzından düşürmeyenlerin, kendilerine özgürlüğün kapılarını aralayan Atatürk'e hakaret etmek için yer aradığı bir ülkede kimlerin kandırıldığı ortadadır.
Kandırma yok, Ata'mız karizması ile kişiliği ile Türk halkının gönlünde taht kurmuş bir şahsiyettir. Başkalarına benzemesine, benzetilmesine gerek de yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
29 ekimin ne anlamını özne ile nesneyi kelime ile cümleyi ayırt edemeyen pi sayısını h2o neyi ifade eder bilmeden liseyi bitirebilen öğrencileri yetiştiren bu eğitim düzeyi ile universiteye gidip parasiyla diploma alıp işsiz güçsüz dolaşan elindeki telefon ile like yapmaktan başka bir hobisi olmayan toplum elbetteki atatürk diye inanıp paylaşım yapabilir şaşırmadım.
Maalesef geldiğimiz nokta budur
WebUzmani
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın, ama biz Atatürk üzerinden onlarca kez kandırıldık beni siyasi bir kişilik olarak algılamayın ben gördüklerimi yaziyorum şuan ,
# Bize zamanında ögrettiler ki Atatürk samsun'a cıktıgı zaman bandırma gemisinin pusulası bozulmuş kıyıdan gitti ve düşman görmedi samsun'a cıktı. Şimdi bu külliyen yalan birşey. İngiliz veya fransız hangisi bilmiyorum Atatürk'ün samsun'a gitmesi için izin aldıgına dair bir belge'yi sundular bu onaylı bi belge ve resmileşti şimdi ben 2000'de ögrendigim bu olayın yalan oldugunu 2012'de ögrendim. ! :(
Daha cook şey var buna eminim şuan aklıma gelmeyen okadar şey var ki biraz geçmişimize baksak görebilsek daha neler cıkacaktır ama şu bir gerçektir ki Atatürk iyisi ile kötüsü ile bize T.C devletini kurmuş ve gelecek nesillere emanet etmiştir ama ne yazikki Atamız'dan sonrakiler olmayan şeyleri anlatarak insanların Atatürk'e tapmasını istemişti bu gerçeği hiçbirşey değiştiremez. Şunuda unutmayalim ki biz Müslüman bir toplumuz Allah'tan başka inançımız yoktur lakin Atamız'dan sonra gelenler bu gerçeği değiştirmek istemişti ... Namaz kılınmasını bile yasaklanması için millet meclisine önerge sunanlar içindir bu lafım.
Selametle.
1 kişi bu mesajı beğendi.