lostyazilim

Kelime filtresinden kurtulma ?

10 Mesajlar 1.356 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ismailaksoy ismailaksoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)
Merhaba sitemin anasayfası kelime filtresine girmiş durumda.Site adresi : fulloyunindirsene.com Google aramalarında anasayfa yerine altsayfalar çıkıyor.Bunu nasıl çözebilirim ?

wmaraci
reklam

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
anasayfan çıkıyor title normal eğer tanıtım yapmak istiyorsan daha uzun ve açıklayıcı yazılar yazarsan senin yararına olur.

CengizEr CengizEr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Danisman
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 78 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
s,a

Siteniz hic bir google updatelerine yakalanmamis!
Google tarafindan hersey normal durumda.

Kolaygelsin

• Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)

ceyzer adlı üyeden alıntı

anasayfan çıkıyor title normal eğer tanıtım yapmak istiyorsan daha uzun ve açıklayıcı yazılar yazarsan senin yararına olur.

Hocam çıkarcımı demek istiyorsunuz ? Google amcaya site:siteadresi.com yazıpta benim karşıma çıkmayın.Öncelikle burada konu kelime filtresi.Sitemin anasayfasınında kullanılan kelimelerin google sıralamasında çıkmaması

Ek Olarak:

mustafa10 adlı üyeden alıntı

s,a

Siteniz hic bir google updatelerine yakalanmamis!
Google tarafindan hersey normal durumda.

Kolay gelsin

Hocam konu kelime filtresi siz bana neden bahsediyorsunuz.Tek kelimede aşırı link aldığım için site filtreye girdi.Başlıkta gördüğünüz gibi ben bu filtreden nasıl çıkarım ?

wmaraci
wmaraci

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Sanıyorum yoğun olarak kullandığınız anahtar kelimeler Torrent Oyun indir ve Oyun İndir. Yapmanız gereken sayfaları teker, teker elden geçirmek. Google Webmaster'dan ve bu sayfadan yoğun kullanılan kelimeleri bir yere kopyalayın. Düzenleme işleminde bunlara ihtiyacınız olacak.

Ben sitenizde indir kelimesinin yoğun olarak kullanıldığını görüyorum. Şimdi yapmanız gereken diğer alttaki yoğun kelimelerden birisini üst sıraya çıkarmak olmalı. Örneğin torrent kelimesini seçebilirsiniz.

Ayrıca ben bilmiyorum ancak Wordpress için alternatif meta etiketi değil de, ana meta etiketi oluşturan bir eklenti bulmalısınız. Belki bu All in Seo'da vardır, bilemiyorum. Yani sonuç olarak her sayfanızda bu yoğun kelimeyi bulup, ikinci önerdiğim kelimeyi yazmalısınız. Ana meta etiketi olarak geçebilirseniz, bunun faydasını daha hızlı görürsünüz.

Ardından, bir iki gün çok abartmadan pingleme yapmalısınız. Üçüncü gün tekrar bir anahtar kelime analizi yaptığınızda düzelme var ise, büyük oranda kelime filtresinden kurtulmuş olursunuz. Süre uzayabilir veya kısalabilir elbette.

Umarım yardımcı olur, bunlar. Bundan sonra her defasında farklı anahtar kelime seçimine özen gösterin. Google bu konularda artık tolerans tanımıyor.
ismailaksoy

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)

bilgive adlı üyeden alıntı

Sanıyorum yoğun olarak kullandığınız anahtar kelimeler Torrent Oyun indir ve Oyun İndir. Yapmanız gereken sayfaları teker, teker elden geçirmek. Google Webmaster'dan ve bu sayfadan yoğun kullanılan kelimeleri bir yere kopyalayın. Düzenleme işleminde bunlara ihtiyacınız olacak.

Ben sitenizde indir kelimesinin yoğun olarak kullanıldığını görüyorum. Şimdi yapmanız gereken diğer alttaki yoğun kelimelerden birisini üst sıraya çıkarmak olmalı. Örneğin torrent kelimesini seçebilirsiniz.

Ayrıca ben bilmiyorum ancak Wordpress için alternatif meta etiketi değil de, ana meta etiketi oluşturan bir eklenti bulmalısınız. Belki bu All in Seo'da vardır, bilemiyorum. Yani sonuç olarak her sayfanızda bu yoğun kelimeyi bulup, ikinci önerdiğim kelimeyi yazmalısınız. Ana meta etiketi olarak geçebilirseniz, bunun faydasını daha hızlı görürsünüz.

Ardından, bir iki gün çok abartmadan pingleme yapmalısınız. Üçüncü gün tekrar bir anahtar kelime analizi yaptığınızda düzelme var ise, büyük oranda kelime filtresinden kurtulmuş olursunuz. Süre uzayabilir veya kısalabilir elbette.

Umarım yardımcı olur, bunlar. Bundan sonra her defasında farklı anahtar kelime seçimine özen gösterin. Google bu konularda artık tolerans tanımıyor.
Hocam istediğim cevap buydu teşekkür ederim öncelikle.Şu konuyu tam anlamadan yorum yapan arkadaşlara sinir oluyorum.Dediklerinizi uygulayıp bu konuya yazıcam.Birde size birşey sormak istiyorum.Siteye girdiğinizde oyunların indirme sayıları yazıyor.Orda kullanılan "indirme" gelimesi yoğun olarak kullanılıyor gözüküyor.Sizce onu ne yapmalıyım ?

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Hakikaten, ben ona dikkat etmemiştim. Bu kelime anahtar kelimeleriniz arasında bulunmuyor. Fakat, bence zaten meta keywords'ları düzenlediğinizde sorun giderilecektir. Ayrıca meta keywords'lar konusunda biraz daha yaratıcı olmalısınız. Bende mesela bilgi kelimesini yoğun olarak sitemde kullanıyorum fakat bunun faydasını, size belirttiğim işlemi yaptıktan sonra gördüm. Yani bu işlemi ben kendim uygulamıştım. Şu anda bir sorun yaşamıyorum. Zaten bir defa düzeldikten sonra, yerine oturmaya başlıyor. Bu nedenle, çok sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Bırakın öyle kalsın.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)

bilgive adlı üyeden alıntı

Hakikaten, ben ona dikkat etmemiştim. Bu kelime anahtar kelimeleriniz arasında bulunmuyor. Fakat, bence zaten meta keywords'ları düzenlediğinizde sorun giderilecektir. Ayrıca meta keywords'lar konusunda biraz daha yaratıcı olmalısınız. Bende mesela bilgi kelimesini yoğun olarak sitemde kullanıyorum fakat bunun faydasını, size belirttiğim işlemi yaptıktan sonra gördüm. Yani bu işlemi ben kendim uygulamıştım. Şu anda bir sorun yaşamıyorum. Zaten bir defa düzeldikten sonra, yerine oturmaya başlıyor. Bu nedenle, çok sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Bırakın öyle kalsın.

Teşekkürler hocam.Birde backlink paketi almıştım.Sadece para tuzağı olduğunu anladım ve aldığım bütün linkleri kaldırdım.İnşallah kısa sürede düzelir.
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)

İsmail Aksoy adlı üyeden alıntı

Hocam çıkarcımı demek istiyorsunuz ? Google amcaya site:siteadresi.com yazıpta benim karşıma çıkmayın.Öncelikle burada konu kelime filtresi.Sitemin anasayfasınında kullanılan kelimelerin google sıralamasında çıkmaması

Ek Olarak:

Hocam konu kelime filtresi siz bana neden bahsediyorsunuz.Tek kelimede aşırı link aldığım için site filtreye girdi.Başlıkta gördüğünüz gibi ben bu filtreden nasıl çıkarım ?

Bir eleştiri aldığınızda bunu kötü algılayıp hemen saldıraya geçmeyin. eğer tanıtım yapacaksanız bunu daha güzel ve özenli bir makale ile yapabilirsiniz diyorum. iyi çalışmalar

• Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)

ceyzer adlı üyeden alıntı

Bir eleştiri aldığınızda bunu kötü algılayıp hemen saldıraya geçmeyin. eğer tanıtım yapacaksanız bunu daha güzel ve özenli bir makale ile yapabilirsiniz diyorum. iyi çalışmalar

Hocam kusura bakmayın.Yorumunuz için teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al