-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, ben telefon aksesuarlarının toptan ve perakende satışıyla uğraşıyorum. Müşterilerimden gelen talep ve ticaretin artık internet ortamına geçmesiyle ben de sattığım ürünleri artık internet üzerinden de satmak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve şimdilik proticaret sistemiyle çalışmayı düşünüyorum. Yaptığım satışlara göre belki ilerde kendime ait yeni bir site hazırlatabilirim ama şimdilik fazla yatırım yapmak istemiyorum. Sizce nasıl bir seo desteği almalıyım, sosyal ağlarda nasıl tanıtım yapabilirim? Sizin fikriniz nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kendi musterin sana yetiyorsa sadece siteni aç acele etme
Opencart tercih et etiketleri girersin xml cekersin satışını yaparsın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Satışını yaptığın sektörü sen daha iyi biliyorsun, gelecek görüyorsan ciddi şekilde parasına bakmayıp başlayabilirsin. Gelirin çok yüksek değilse e-ticaret sistemleri bahsettiğin e-ticaret sistemi gibi hizmet sağlayan yerler seni yoracaktır. Opencart ile başlayabilirsin.
Reklam içinde direk olarak hedef kitleye nokta atışı yapabilirsin, telefonla alakalı facebook sayfaları, siteler v.b satış üzerinden bunlara kar bırakırsan reklam bütçesini de kısmış olursun. Tavsiyem gg, sahibinden, n11 gibi yerlerde de aktif olman olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Aksesuarlarda indirim yaparak facebooka reklam verebilirsin mobilcadde böyle meşhur oldu. şimdi girdim baktım tekrar bak adam siteyide yenilemiş. Kapıda ödeme desteğiyle , can alıcı indirimler yaparsın insanları cezbedici, 1 ay 2 ay vs. müşteriyi çektikten sonra normal fiyatlara dönüş yaparsın