-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
daha önce de dedim, bumerangda dereceye girmek için eş dost çevrenizin çok olması önemli, hele hele aşiretseniz tamam ilk on garanti sizin için, birçok forumda beş para etmez bloglarını listeye sokmak için yalvar yakar sağdan soldan salya sümük mesaj isteyenlere şahit oldum, tamam içlerinde de güzel bloglar var ama eğer benim bloğum böyle birinci olacaksa hiç katılmam yarışmaya dedim ve katılmadım. Adaletsizlik dizboyu, bunun yerine geniş jüri sayısı ile tüm siteleri kendileri uzman gözle sıyırıp elese, son 10 -20 bloğu sms oylamasına sunsalar daha güzel olur, yani şu anki formatın tam tersi yapılsa. Eğer şu anki mevcut bu şekilde oylama devam ederse yine işe yaramaz bloglar üstte kalıp asıl hakedenler dereceye girememeye devam edecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hala bumerang ödüllerinin haklı olarak verildiğini mi düşünüyorsunuz. en çok kim mesaj attırıyorsa o alıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Berbat rezillik gerçekten.Katılmadığıma pişmanım.Çok iyi bloglar vardır benim blogum zayıf kalır düşüncesindeydim ama yanılmışım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aralarında 1 2 tane iyi var ama çoğunun doğru dürüst teması yok.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
bende katıldım yaklaşık 70-80 civarında oy aldım herhalde ancak yeterli gelmedi. İlk ona giren bloglar gerçekten de rezalet durumda ilk ona girebilecek oyu toplayabilsem ilk üç kesinmiş demek ki ama çevresi olan kazanır.5 aydır en tarz blogta yarışmak için tema düzenliyordum bu yıl yeni kural cıkardılar 1 yıl kayıtlı olacaksın diye. Hayda kaldı en iyi çıkış yapan blog herkes de oraya yığılınca kaldık öylece.
not: sonuçlar gerçekten rezalet. 3-5 tane iyi blog var okadar.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Kim daha fazla sms attırabilirse o kazanıyor :) Ne kadar iyi olursan ol fark etmiyor ki !