slider genelde wordpressi kasıyor, benim blogum 5 yıldır açık, az çok tecrübe sahibi olduk artık, özellikle wordpresste :cool: Anasayfa da tek bir resim yok (Reklam hariç), sayfa açılış hızım 0.80 mili saniye, 30 küsür aktif eklentim olmasına rağmen. wordpresse ağır diyenler utansın, onu ağırlaştıran abuk subuk şeyler ekleyen bizleriz :cool:
bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur demişler, tamamen sizin ilgi alakanız ve piyasada olmayan konuları paylaşmanıza bağlı, google sizi otomatikman anahtar kelimelerde üste çıkarıyor, doğal olarak size hit olarak geri dönüyor.
başarılar
bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur demişler, tamamen sizin ilgi alakanız ve piyasada olmayan konuları paylaşmanıza bağlı, google sizi otomatikman anahtar kelimelerde üste çıkarıyor, doğal olarak size hit olarak geri dönüyor.
başarılar
Bizde hızlandırmak için herşeyi yaparız :D Tamamen sosyal olarak her yaştan insanın girebileceği konuları ve siteyi o amaca uygun hale getirmeye çalışıyorum aslında. Bunun için görselliklik uyumluluk şart diyebilirim. Mobil tema jetpack'ın teması mevcut. Ama mobile ve tablet gibi diğer platformlara özel tamamen responsive tema hazırlıyorum. Ek olarak android ve ios uygulamaları mevcut. Yazılar için üyelik sistemli bitmek üzere ve arkadaşlarım ile birlikte her kategori için ayrı bir yazar düşünüyorum domain adı evet uygun değil ama adı yükseltmekde elimizde