-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mekanik Bakımcı
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhaba.
Selamun Aleyküm beyler website kurucam. Şuan piyasada en güvenilir Domain ve Web hosting hangisidir?
Teşekkürler!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Firma olarak soruyorsanız kişiye göre değişir. Türk firmalarından sadecehostingi beğenirim. Yabancı olarakta godaddy, namecheap. Domain içinde namecheap ve godaddy kullanırım.
Geleceği parlak bir siteyse hosting fiyatına VPS alarak başlayabilirsiniz. Tüm kontrol sizde olur. Hosting sorunlarıda yaşamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Freelance / Internet Works
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
36, (%97)
Güvenilirden kasın ne? Eğer güvenlikten kastın parayı alıp kaçacaklar gibi bir durumsa endişelenmene gerek yok :) Ben sana şöyle bir sıralama yapayım. Firmaları kötülemek yada şu iyi bu kötü gibi bir amacım yok bunuda belirteyim bu arada.
1. Domainimi ucuzdan regleyim imkan varsa hostla beraber alayım diyorsan Godaddy' i tavsiye ederim. Kuponla 1 $ dan domain alabilir, Wordpress sistem kuracaksan 35 tlye 1 senelik Wordpress Hosting+ 1 senelik ücretsiz .com .net .org domain regleyebilirsin. Kaliteli bir firmadır tavsiye ederim.
2. Hostgator uygun fiyatlara kaliteli bir hosting alabilirsin tavsiyemdir.
3. Namecheap gine aynı şekilde domain regleyebilirsin uygun fiyatlara hosting hizmetide mevcut ama godaddy ve hostgator varken tavsiye etmiyorum işin düşmeyecektir.
Yok ben Türkiye lokasyonlu hizmet istiyorum diyorsanda ;
4. Türkiye Lokasyon Hostingde Alastyr tek geçerim. O kadar hosting firmasıyla haşır neşir oldum bu firmada hiçbir sıkıntı çekmedim. Forumda konularını bulabilirsin ayrıca çok uygun fiyatlara limitsiz paketlerden alabilirsin.
5. Domain için ise İHS den ve yine Alastyr den alabilirsin. İsimtescildende alabilirsin ama tavsiye etmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Host için Alastry domain için isimtescil bence yeterlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
2006 yılından bu zamana kadar noktahost.com ile çalışıyorum ve hiç bir kesinti yaşamadım.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Amele
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alan adını Godaddy dışında bir yerden almanı önermem. Hostu da Natro'dan alabilirsin. Fiyat/Performans dengesi çok iyi. Uzun zamandır kullanıyorum. İlla ki aksaklık oluyor ancak derhal ilgileniyorlar 7/24.