birçok sayfanız robotumuza 302 HTTP kodunu döndürmektedir. Sağlıklı bir indeksleme için sunucunuzun botumuza 200 HTTP kodu döndürmesi gerekmektedir.
Lütfen hosting firmanızla durumu görüşebilir misiniz? Sayfalarınızın robotumuza döndürdüğü kodu "Sunucu yanıtı denetimi" sayfasından yapabilirsiniz;
http://webmaster.yandex.com.tr/server-response.xml

Ben de e-posta atmıştım. Yukarıdaki dönüş oldu. Google'de aradım (Support):

302 (Geçici olarak taşındı) Sunucu şu anda isteğe farklı bir konumda bulunan bir sayfayla yanıt veriyor; ancak istekte bulunanın gelecek istekler için özgün konumu kullanmaya devam etmesi gerekiyor. Bu kod, bir GET veya HEAD isteği için istekte bulunanı otomatik olarak farklı bir konuma yönlendirmesi bakımından 301 koduna benzer, ancak Googlebot özgün konumu taramaya ve dizine eklemeye devam edeceğinden bir sayfanın veya sitenin taşındığını Googlebot'a bildirmek için bu kodu kullanmamalısınız.

200 (Başarılı) Sunucu, isteği başarıyla işlemiştir. Genellikle bu, sunucunun istenen sayfayı sağladığı anlamına gelir. Robots.txt dosyanız için bu durumu görürseniz bu, Googlebot’un dosyayı başarılı bir şekilde getirdiği anlamına gelir.

blogspot.com.tr 'den kurtulmak için (blogspot.com olsun diye) bir yerlerden kod bulup koymuştum. Aklıma o geldi; ama Google ya da Bing indekslerinde sorun yok, çıkartamadım ben de bir türlü...