lostyazilim

Wordpress Site Geç Erişim

19 Mesajlar 1.971 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SrcnAkty SrcnAkty WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 817
  • Beğeniler 163 / 178
  • Ticaret 46, (%100)
siteniz açılmıyor

wmaraci
reklam

rankend rankend barankaraboga.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Adayı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 20 / 38
  • Ticaret 2, (%100)

ByAbDuL adlı üyeden alıntı

Bende de aynı sorun var. Bende şuan postları yedekliyorum. Komple her şeyi sıfırlama yolunu deneyeceğim. Temadan kaynaklı diye düşündüm ondan olmadı. Hosting firması ile görüştüm. Onlarda komple sistemi resetledir. Sorun düzelmedi şimdi kendim çözmeye çalışıyorum..

Sonuç alabildiniz mi?

sacr1face adlı üyeden alıntı

ilginçtir az önce database i komple kaldırıp tekrar yedekten yükledim ve sorun düzeldi.

Yaptığınız işlemleri adım adım anlatırsanız sevinirim bende denemek istiyorum,herhangi bir riski varmı daha önce yapmadığım bi işlem çünki

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Wordpress kaynaklı erişim ve hız problemlerinin %90 oranı temadan kaynaklanır.
Önce yapmanız gereken default temalardan birine geçip hızı karşılaştırmaktır. Sonra eklentiler, .htaccess, server ve database incelemesi yapmalısınız.

Teşekkürler ama temadan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum aynı sorun wordpresin kurulu olduğu bütün sayfalarda var db vs. kontrolunu yaptım herşey normal serverda aynı şekilde cpu kasma vs bu tarz durumlarda yok hosting sağlayıcım hepsini test etti.

barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Tools.pingdom veya gtmetrix sonuçlarını paylaşın beraber yorumlayalım.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

barisay barisay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo, Wordpress, Security
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)
http://gtmetrix.com/reports/hatadeposu.com/wP6MqwVU

wmaraci
wmaraci

zyx zyx bn Msa gbi drenrkn Ra’lra Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek N/A
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** B**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 137 / 133
  • Ticaret 11, (%100)
Siteniz saldırı altındada olabilir, ayrıntılı bilgi için okumanızı tavsiye ederim http://cifttik.com/wordpress-eklentisi-rename-wp-login-php/

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)
hocam size tavsiyem gereksiz eklentilerinizi kaldırmanız öncelikle. Sitem çok geç açılıyordu çalıştığım firmada sorunsuz bir firma. Özellikle yedek alma ve analistik eklentileri siteyi acayip derecede kastırıyor. Gereksiz eklentileri kaldırdıktan sonra Size tavsiyem herşeyin en güncelini kullanmanız ve wp giriş urlnizi değiştirmeniz. rename-wp-login bu işte usta gibi ayrıca sitenizin yediğini cpu oranınıda düşürmesi cidden güzel. Bunun yanı sıra Wp Fastet Cache kullanmanızı aşırı derecede tavsiye ediyorum Çünkü eklentiyi kullanarak temizlemeden site hızım 13 sn iken temizledikten sonra 0.75 saniye gibi ufak bir miktara düştüğünü gördüm şahsen . Son 2 tavsiyem ise .htaccess dosyanız. Cpanelden website optimize diyerek .htaccess sıkıştırma işlemini gerçekleştirmeniz ve sitenizin anadizininde bulunan .htaccess dosyanıza linkini vereceğim konuda kodları ekleyip kaydetmeniz büyük ihtimal işinizi görecektir.

http://melihatasever.com/htaccess-ile-gzip-sikistirmasi-yapmak.html

İyi çalışmalar.

prodoviz.com

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
Site optimizesi için yazabilirsiniz. 1 saniye (maksimum) de siteniz açılır.
Hizmet ücretlidir. Ve tavsiye ettiğim yöntemleri uygulamam şarttır.

rankend rankend barankaraboga.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Adayı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 20 / 38
  • Ticaret 2, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Tools.pingdom veya gtmetrix sonuçlarını paylaşın beraber yorumlayalım.

zyx adlı üyeden alıntı

Siteniz saldırı altındada olabilir, ayrıntılı bilgi için okumanızı tavsiye ederim http://cifttik.com/wordpress-eklentisi-rename-wp-login-php/

Melih Atasever adlı üyeden alıntı

hocam size tavsiyem gereksiz eklentilerinizi kaldırmanız öncelikle. Sitem çok geç açılıyordu çalıştığım firmada sorunsuz bir firma. Özellikle yedek alma ve analistik eklentileri siteyi acayip derecede kastırıyor. Gereksiz eklentileri kaldırdıktan sonra Size tavsiyem herşeyin en güncelini kullanmanız ve wp giriş urlnizi değiştirmeniz. rename-wp-login bu işte usta gibi ayrıca sitenizin yediğini cpu oranınıda düşürmesi cidden güzel. Bunun yanı sıra Wp Fastet Cache kullanmanızı aşırı derecede tavsiye ediyorum Çünkü eklentiyi kullanarak temizlemeden site hızım 13 sn iken temizledikten sonra 0.75 saniye gibi ufak bir miktara düştüğünü gördüm şahsen . Son 2 tavsiyem ise .htaccess dosyanız. Cpanelden website optimize diyerek .htaccess sıkıştırma işlemini gerçekleştirmeniz ve sitenizin anadizininde bulunan .htaccess dosyanıza linkini vereceğim konuda kodları ekleyip kaydetmeniz büyük ihtimal işinizi görecektir.

http://melihatasever.com/htaccess-ile-gzip-sikistirmasi-yapmak.html

İyi çalışmalar.

Merhabalar,öncelikle teşekkürler nedenini öğrendim site cidden saldırı altındaymış ve fark ettirmiyor kendini botlar tarafından yapılan bir saldırıymış cidden,Melih hocam dediklerinizi uyguluyorum şuan site gayet stabil.
gtmetrix :

barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)

rankend adlı üyeden alıntı

Merhabalar,öncelikle teşekkürler nedenini öğrendim site cidden saldırı altındaymış ve fark ettirmiyor kendini botlar tarafından yapılan bir saldırıymış cidden,Melih hocam dediklerinizi uyguluyorum şuan site gayet stabil.
gtmetrix :

yardımcı olabildim umarım hocam

prodoviz.com
wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al