rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ByAbDuL adlı üyeden alıntı
Bende de aynı sorun var. Bende şuan postları yedekliyorum. Komple her şeyi sıfırlama yolunu deneyeceğim. Temadan kaynaklı diye düşündüm ondan olmadı. Hosting firması ile görüştüm. Onlarda komple sistemi resetledir. Sorun düzelmedi şimdi kendim çözmeye çalışıyorum..
Sonuç alabildiniz mi?
Yaptığınız işlemleri adım adım anlatırsanız sevinirim bende denemek istiyorum,herhangi bir riski varmı daha önce yapmadığım bi işlem çünki
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Wordpress kaynaklı erişim ve hız problemlerinin %90 oranı temadan kaynaklanır.
Önce yapmanız gereken default temalardan birine geçip hızı karşılaştırmaktır. Sonra eklentiler, .htaccess, server ve database incelemesi yapmalısınız.
Teşekkürler ama temadan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum aynı sorun wordpresin kurulu olduğu bütün sayfalarda var db vs. kontrolunu yaptım herşey normal serverda aynı şekilde cpu kasma vs bu tarz durumlarda yok hosting sağlayıcım hepsini test etti.
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Tools.pingdom veya gtmetrix sonuçlarını paylaşın beraber yorumlayalım.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Site optimizesi için yazabilirsiniz. 1 saniye (maksimum) de siteniz açılır.
Hizmet ücretlidir. Ve tavsiye ettiğim yöntemleri uygulamam şarttır.
rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Melih Atasever adlı üyeden alıntı
hocam size tavsiyem gereksiz eklentilerinizi kaldırmanız öncelikle. Sitem çok geç açılıyordu çalıştığım firmada sorunsuz bir firma. Özellikle yedek alma ve analistik eklentileri siteyi acayip derecede kastırıyor. Gereksiz eklentileri kaldırdıktan sonra Size tavsiyem herşeyin en güncelini kullanmanız ve wp giriş urlnizi değiştirmeniz. rename-wp-login bu işte usta gibi ayrıca sitenizin yediğini cpu oranınıda düşürmesi cidden güzel. Bunun yanı sıra Wp Fastet Cache kullanmanızı aşırı derecede tavsiye ediyorum Çünkü eklentiyi kullanarak temizlemeden site hızım 13 sn iken temizledikten sonra 0.75 saniye gibi ufak bir miktara düştüğünü gördüm şahsen . Son 2 tavsiyem ise .htaccess dosyanız. Cpanelden website optimize diyerek .htaccess sıkıştırma işlemini gerçekleştirmeniz ve sitenizin anadizininde bulunan .htaccess dosyanıza linkini vereceğim konuda kodları ekleyip kaydetmeniz büyük ihtimal işinizi görecektir.
http://melihatasever.com/htaccess-ile-gzip-sikistirmasi-yapmak.html
İyi çalışmalar.
Merhabalar,öncelikle teşekkürler nedenini öğrendim site cidden saldırı altındaymış ve fark ettirmiyor kendini botlar tarafından yapılan bir saldırıymış cidden,Melih hocam dediklerinizi uyguluyorum şuan site gayet stabil.
gtmetrix :
http://gtmetrix.com/reports/hatadeposu.com/wP6MqwVU
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi