lostyazilim
tr.link

Görünüm: Mobil mi, Masaüstü mü?

14 Mesajlar 2.730 Okunma
lstbozum
tr.link

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Analytics'e göre ben de onları görüyorum, farkına vardım; ama reklam endişesi (bundan utanıyorum, doğrudur) Mobil görünüme geçmemin önüne geçti.
Bu birkaç hafta kısmen daha boş zamanım varken inşallah ilgilenip hiç değilse sizin ve oorka'nın bu önerisini değerlendireceğim. Konu başlığını yanlış açmış olduğumu da böylece anlamış oldum tabi. :) Zamanını aldığım herkesten özür dilerim...

wmaraci
reklam

oorka oorka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 36 / 101
  • Ticaret 5, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Hocam ilk kez duydum. Özellikle en çok kullandığım blogda temamı da değiştirmek istiyordum doğrusu. Yalnız şöyle bir nokta var ki, ben ciddi anlamda kod/html ve benzeri teknik terimler başta olmak üzere tüm o sektöre Fransızım.

Bir kez farklı temalar denemiştim; ama her şey değişti. İçeriklerde bulunan görseller bile farklılaştı. Bir de gereksiz/absürt logolar, reklamlar çıktı. İstemediğim wadgetler belirdi. Onları blogger ile silemedim. Öyle kaldılar. Sonra eski haline getirdim.

İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Google'de şimdi aradım. Özellikle wordpress kelimesiyle birlikte geçiyor. Onlar da mı kullanımı daha rahat? Ya da, bu aylık-yıllık para ödenen siteler için mi oluyor? Blogspot ile birlikte aradığımda çıkan ücretsizleri denememi önerir misiniz? (Son soruyla ilgili olarak, blogger'a giriş yapınca wadget bölümünü kullanabilmeme olanak sağlar mı acaba?)

Çok teşekkürler, sağolun...

Blogger da 4 farklı sitem var hepsi responsive istiyosanız yardımcı olabilirm :D

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)

oorka adlı üyeden alıntı

Blogger da 4 farklı sitem var hepsi responsive istiyosanız yardımcı olabilirm :D

Bu Dinamik Görünümler mi acaba Hocam? Şablon'a girince Özelleştir'den tercih edilen temaların içindekilerden en çok sevdiğimi kullanıyorum. Diğerleri daha elverişsiz. Yoksa o HTML'yi Düzenleme mi?

oorka oorka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 664
  • Beğeniler 36 / 101
  • Ticaret 5, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Bu Dinamik Görünümler mi acaba Hocam? Şablon'a girince Özelleştir'den tercih edilen temaların içindekilerden en çok sevdiğimi kullanıyorum. Diğerleri daha elverişsiz. Yoksa o HTML'yi Düzenleme mi?

Komple Sıfırdan Html Düzenleme Profesyonel Tarzda Temalar

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al