Arkadaşlar www.yeteneksizsiniztv8.com isimli bir web sitesi açmıştım tam 4 ay önce. Site 4 ayda yıldız gibi parladı :)

Günlük tekil hiti 2-3K'nın altına düşmedi son zamanlarda. Tamamen photoshop kullanarak yapılmış fotoğraflar ve özgün yazılar ekledim. Yani fotolara kadar her şey organik :)

Derken geçen gün Acun Medya'nın avukatlığını yapan Koza Hukuk Bürosundan bir avukat sitemin telif hakları linkinden bana ulaştı ve ihtar gönderdi.

Oldukça uzun bir yazıydı fakat siteme dair şeyler değil de genel geçer şeyler yazıyordu. Büroyu arayıp bilgi almak istediğimde yetenek sizsiniz ve tv8 kelimelerinin patentli olduğu ve yeteneksizsiniztv8.com isimli bir sitenin yasal olmadığını söylediler.

Sitemde TV8 logosu, yetenek sizsiniz logosu falan kullanmamaya gayret ettim. Her makaleyi photoshop resimleri ile yazdım. Milli Eğitim Bakanlığı'nda bilişim uzmanı olarak çalışıyorum, hemen siteyi komple sildim ve site kapatılmıştır yazısını yazdım fakat her "telif" diyene de siteyi kapatmalı mıyız bilemedim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.