Merhabalar,
Forumdaki arkadaşlarımın en iyi hizmeti alması için ve Türkiye'de hosting sektörünü geliştirmek için yazıyorum.
Bu zamana kadar Türkiye devleri(radore,sadecehosting, isimtescil) ve dünya devleriyle çalıştım, hepsinin müşterisi oldum ancak yaklaşık 1 hafta önce geçtiğim Netinternet'in hizmeti gibi bir hizmet görmedim, kendileri Türkiye hosting firmalarının çok üzerinde bir hizmet veriyorlar ''0 kusur'' %1000 profesyonellik diyebilirim.
Her ayrıntıyı düşünmüşler ilk defa attığım bir mail saniyeler içinde gereksize düşmeden ulaştı diyebilirim, heryde SSL kullanılmış sistemlerde masraftan kaçılmamış zaten kendilerinin veri merkezleri var detaylıca araştırmıştım geçmeden önce zaten kendileriyle de konuştum çok çok iyi hizmet veriyorlar veri merkezi de çok kaliteli bence hosting almak istiyorsanız başınızı yakmayın girin Netinternet'e alın hostunuzu sonrasında host aldığınızı unutun!
Netinternet'e çok teşekkür ederim umarım diğer hosting firmaları da kendilerini örnek alır.
Not: Netinternet'le alakam yoktur yazı tamamen arkadaşlarımı bilgilendirmek amaçlı yazılmıştır.