-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar,
Forumdaki arkadaşlarımın en iyi hizmeti alması için ve Türkiye'de hosting sektörünü geliştirmek için yazıyorum.
Bu zamana kadar Türkiye devleri(radore,sadecehosting, isimtescil) ve dünya devleriyle çalıştım, hepsinin müşterisi oldum ancak yaklaşık 1 hafta önce geçtiğim Netinternet'in hizmeti gibi bir hizmet görmedim, kendileri Türkiye hosting firmalarının çok üzerinde bir hizmet veriyorlar ''0 kusur'' %1000 profesyonellik diyebilirim.
Her ayrıntıyı düşünmüşler ilk defa attığım bir mail saniyeler içinde gereksize düşmeden ulaştı diyebilirim, heryde SSL kullanılmış sistemlerde masraftan kaçılmamış zaten kendilerinin veri merkezleri var detaylıca araştırmıştım geçmeden önce zaten kendileriyle de konuştum çok çok iyi hizmet veriyorlar veri merkezi de çok kaliteli bence hosting almak istiyorsanız başınızı yakmayın girin Netinternet'e alın hostunuzu sonrasında host aldığınızı unutun!
Netinternet'e çok teşekkür ederim umarım diğer hosting firmaları da kendilerini örnek alır.
Not: Netinternet'le alakam yoktur yazı tamamen arkadaşlarımı bilgilendirmek amaçlı yazılmıştır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şuanda türkiye de tektir, zamanla herkes ucuz hosting lere ettikleri masrafları topladığında netinternete verdiklerinden fazlasının ödendiğini görecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende yaklaşık 5 yıldır aysima ile çalışıyorum. Fiyatlar biraz yüksek ama, Hizmet güzel. umarım herkes ödediğinin karşılığını alabileceği hosting firmalarına denk gelir :)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Dünya devi görmediğiniz aşikar malesef övgü dolu makalenizde :) , Netinternet iyi olabilir ama en iyi değil o yüzden her zaman için en iyiler övülmelidir. Netinternetin daha çok çalışması gerekli diye düşünüyorum. Şuanda sorun olmaması birgün patlamayacağı anlamına gelmez. Siz sorun yaşamazsınız bazı kullanıcılar sorun yaşarlar hiç bir sistem 4x4 lük değildir. Google çalışanlarında bile mutsuzluk ve tatminkarlık oranı yüzde 7 leri buluyorsa , gereksizce Netinterneti göklere çıkarmışsınız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...