-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
V** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Firmamız ürünlerinden olan harnup pekmezi için tanıtım ve satış sitesi kurmayı planlıyoruz. harnuppekmezi . com vs dolu harnuppekmezi.co alan adını almayı düşünüyorum. co alan adı google tarafından nasıl karşılanır bizim için bir zararı yada faydası olur mu ?
Şimdiden bilgi ve yorumlarınız için Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bence site adresi yazmasaydnz düzenleyin derim biri alır sonra ekstra ücret ister falan olabilecek şeyler. ben pek .co olan site rastlamıyorum aramalarda googlede özellikle. Bence co yerine net olabilir biz olabilir baktım boşmuş daha tanınmış ve mantıklı olur diye dusunuyorum. Site kurmanız durumunda sizin için Aylık 100bin civarı tekil hit alan sitemden 1 aylık reklam alanı hediye edebilirim isterseniz. Memnun kalırsanız faydasını görürsenizde yardımcı olurum sonrasında. Hayırlısı olsun inşallah.
Ek Olarak: bence site adresi yazmasaydnz düzenleyin derim biri alır sonra ekstra ücret ister falan olabilecek şeyler. ben pek .co olan site rastlamıyorum aramalarda googlede özellikle. Bence co yerine net olabilir biz olabilir baktım boşmuş daha tanınmış ve mantıklı olur diye dusunuyorum. Site kurmanız durumunda sizin için Aylık 100bin civarı tekil hit alan sitemden 1 aylık reklam alanı hediye edebilirim isterseniz. Memnun kalırsanız faydasını görürsenizde yardımcı olurum sonrasında. Hayırlısı olsun inşallah.
Ek Olarak: Slogan bile olur mesela harnuppekmezi.biz Bu işte en iyi BİZ'iz gibi.
Ek Olarak: harnup-pekmezi.com ----------Müsait
hdfilmx.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Bu bence daha güzel, bunu alabilir.
kişisel bloğ • tevfik.org
kdetry
Backend PHP Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Backend PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
.co'yu kısa domainler için tercih edin bence. Çok fazla boşta kısa domain var .co'da. Mesela pekmez.co gibi