Ağaoğlunun sektörü ile Acunun sektörü bir mi? Şimdi yazacağım ama Acun'u savunuyorsun diyecekler. Acunun sektörü televizyon, yani bir yerden videolar ile bir şeyler kazanıyor.
Ağaoğlu ise ev satıyor. Sen ağaoğluholding.com diye site alıp içine ne koyacaksın? Adamın gökdelenlerinden ev mi satacaksın sitende?
Ama yeteneksizsiniz, oses diye alırsan 2-3 tıkla ekle videoları , acunn.com a gidecek hit sizin siteye gelsin. Adam tabiki izin vermez.
Biraz kendinizi karşı tarafın yerine koyup düşünün, özgün makaleler yazıyorsunuz sitenize koyuyorsunuz hooop biri alıp hiç bir uğraş vermeden kendi sitesine koymuş. Burdaki çoğu kişi delirir bu durumda, ha takmayanda olur o da onun bileceği şey.
Ağaoğlu ise ev satıyor. Sen ağaoğluholding.com diye site alıp içine ne koyacaksın? Adamın gökdelenlerinden ev mi satacaksın sitende?
Ama yeteneksizsiniz, oses diye alırsan 2-3 tıkla ekle videoları , acunn.com a gidecek hit sizin siteye gelsin. Adam tabiki izin vermez.
Biraz kendinizi karşı tarafın yerine koyup düşünün, özgün makaleler yazıyorsunuz sitenize koyuyorsunuz hooop biri alıp hiç bir uğraş vermeden kendi sitesine koymuş. Burdaki çoğu kişi delirir bu durumda, ha takmayanda olur o da onun bileceği şey.
Acun Agaoğlunun Maslak'taki rezidansı kadar olamaz bi kere bu birincisi. İkincisi Ağaoğlu'nun yaptığı işler Acun'un çapını aşar bu yüzden ben www.agaogluholding.com'u alsam orada Ali Ağaoğlu'nun özel hayatını içeren bi magazin sayfası yada mizaha alan bir karikatür sayfası açsam..
Sizce Acun için video mu Ağaoğlu için prestij mi ?
Acun almış başını yürümüş gitmiş ya 5000 hit mi kazandığı parayı baltalıyacak.
Eve orada doğru söyledin bana yapılmasını istemem çünkü ben zaten ay sonunu zor getiren insanım :)
Neyse nihayetinde siz de kendinize göre mantıklı olan söylediniz, ben gönlümden geçeni söyledim.