-
Üyelik
22.05.2014
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
Mesajlar
843
-
Beğeniler
75 / 205
-
Ticaret
53, (%100)
Fırın işi zor iştir, fırıncılara bakarsanız köklü fırıncılar uzun yıllar babadan oğula bu işi yaptıklarını görürsünüz keza çalışanlarınız güvenilir olması gerekir, arkadaşların dediği gibi güvensiz adamlar ramazan dönemleri gibi dönemlerde zaten belli olur, neden köklü fırınlar dedim bu adamların hali hazırda kontakları vardır siz bu adamlar ile tecrübesizlikle fiyatta yarışa giremeyeceğiniz gibi size bulunduğunuz yerde çok daha ucuza bir fiyattan satış yaptırmazlar, İstanbul için konuşuyorum, bu konular üzerine 1-2 olay görmüştüm özelden yazarsanız bilgilendiririm. Aynı şekilde tek tavsiyem bulunduğun yerde okul yoluna yakın ve fırın olmayan işlek bir cadde de fırın açmanız sadece marketlere bakkallara bel bağlamayıp, diğer unlu mamüllerden de para kazanmayı hedeflemeniz daha sağlıklı olacaktır.