RealOne adlı üyeden alıntı

Hayatımda gördüğüm ticaret ahlakının kralına sahip nadir insanalardan birisidir kendisi. Bu insanla anlaşamayan iş yaptrıp olumsuz şeyler diyen kişi kendisinde sorun aramalı. Bugüne kadar 6. veya 7. çalışmam kendisiyle ve bunların hiçbirisinden mutsuz ayrılmadım herkes işini bu adam kadar düzgün yapmış olsa ülkede ticaretle ilgili yaşanan sorunların hiçbirisi kalmaz kemalsunalizle.biz adlı web sitem için kendisine çalışma yaptırdım (Bu sadece 1 tanesi) Ve akşam çalışma yapıladı abartmıyorum sabah istatistiklere baktığımda şok oldum bir çalışma bukadar hızlı etkisini gösterebilir o siteye arkadaşımızdan başka hiçbir şekilde çalışma yapılmadı ve site coşmaya başladı 1 hafta sonra o siteyi 2.700 Tl ye siterobottan alıcı buldum ve sattım. Diğer yaptırdığım çalışmalarda aynı şekilde meyvelerini verdi kendisi muhteşem bir insan şiddetle tavsiye ederim herkesin çalışması gerek bu adam bir harika.

Ek olarak : Platin paket çalışması başlatıldı ödeme eft olarak yapıldı rapor bekleniyor bir sonraki çalışmalarımda yine bu adamla olacaktır bu admın üstüne bu işi yapacak adam tanımam.

Ek Olarak: Kendisi herzaman belirttiğim gibi ve bundan sonrada belirteceğim gibi işinin erbabı sözünün eri bir insan rapor teslim alındı ve muhteşem sonuçların çıkacağına adım gibi eminim daha önceden yapılan çalışmalarda bunları fördüğüm gibi bundada föreceğim. Konuyla ilgili çalışma yapttırmak isteyen arkadaşlara kesinlikle herkes gibi bende kefilim çalışılması gereken müthiş insan saygılarımı sunar başarılarının devamını dilerim.



Lütfediyorsunuz Üstad, Güzel Yorumlarınız için Tşk Ederim. Son Çalışma Detaylı Raporlama Takdim Edilmiştir.



sedatt71 adlı üyeden alıntı

platin paket siparişi verildi ödemesi eft olarak yapıldı.


Çalışmalara Başlanıldı.