Teqnic adlı üyeden alıntı

sanırım burda bi arkadaş bişi yapmaya çalışıyo bnım anlamadığım u sizler yardımcı olacağınıza gereksızce mesajla yazıp o kişinin hevsınıd kırıosunuz kusura bakmıan kardşlrım ama arkadaş sizden açıp açmama konusunda yorum yapmanızı istememiş yardım istemiş tema konusunda 1 tanesid kadeşim hayırlı uğurlu olsun demeiş siz burada ne için varsınız bırbırınıze yardım ve dayanışma için çoğu kişi 50 tl yı bulunca cebınde gidip site açıyor sonrada böyle buyuk yatırım yapmak istyn arkadaşların paylaşdığı mesajlarada yada yardım konularına konuyla alakasız mesaj yazıo adam 50 tl ye site açıcam demıyor 5 bın tl dıyor kardşlrım yardımcı olun myth2012 kazan ozaman bu işde paarn gıdıcek sonra kazanıcaksız arkadaşım adam forum nasıl kuraım dye sormus bıtanesıde gorumla ılgılı bırsey yazmamıs vallahı pes ya sizlere kusura bakmayın ama pes yanı...

Ek Olarak: kaç gündür bişi soruyoruz burda 1 tanesıde aynı bu konduakı gıbı cvp vrmıo ya okıyo bırakıo yada konu ıle alakasız yorumlar yazıor arkadaşlar burası turkıyenın en buyuk wm forumu yol geçen hanı deıl bırbırımıze yardımcı olmak ıcın dayanışma ıcın buradayız yapmaın boyle

Ek Olarak: SamimiBlog kardeş daha önce kaç defa webmaster forumu açdın bize bi açıklarmısın aydılanalım neden boşuna bizde öğrenlım değilmi arkadaşlar boşunaymış o zaman neden burdsın boşunaysa canyoldaşım :)

Ek Olarak: Bursa Merkez kardeş senıde piste davet ediyorum aydınla bızı daha once 5 bın tl harcamıssın sanırım forum açıpta arkadaş senden açıyımmı açmıyımmı dıye soru sordugunu görmedım neler yapmam lazım diye soru sormus sen ne demıssın forum işi zor işde daha önce kaçdefa 5 bın tl harcayıpda forum açdın :)) bi söylede wm aılesı olarak aydınlanalım senın ışığınla

hocam gerçekden çok teşekkür ederim ::)