link ?

Ek Olarak:

amatoryus adlı üyeden alıntı

Seo reklam falan düşündüğüne göre projen piyasadakikerden farklı birşeye değil sanırım ?

evet

Ek Olarak:

mutlux adlı üyeden alıntı

öncelikle aramıza hoşgeldin
sonra soruna geçelim diyelimki facebook ve google reklam verdin kullanıcılar ilk seni gördü içerik üretebilecekmisin o kadar maddi gücün varmı reklam seo vb. için bu işten nasıl para kazanmayı düşünüyorsun.
bence madem yeni girdin bu işlere başka kolay alanda bir web sitesi aç zorluklarını gör seo ne demek reklam nasıl yapılır içerik nasıl üretilir öğren sonra girersin başka projelerine sana tavsiyem başka projelerine yoğunlaş

öncelikle teşekürler para kazanma olanagı yüksek sadece güvene ihtiyacımız var onuda reklamlar sayesinde sağlarım benim müşterilerim çok zeki insanlar değil bunu facebook üzerinden yapıyorum vede para kazanıyorum herhangi bir sistem olmadığı için yavaş ilerliyor sistem olursa ben kuponları sistem üzerinden hızlı ve rahat veririm seo ve reklam olaylarını öğrenmem lazım sadece

Ek Olarak:

ermaneray adlı üyeden alıntı

Bana göre 5000 tl az reklam maliyetidir sana göre cok bütçe nedir ne kadar ayıracaksın bu projene sorma amacım çok iyı hazır bir sistem var forumda satıyor sahibi git al onu ekmeğini ye

link ?