-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bu işlere yeni girdim girmemdeki amaç projemi hayata geçirmek.Aklımda bir iddaa tahmin platformu var ben kullanıcılara ilk ulaşmayı istiyorum mesela google ilk sıra facebook reklam yandex ilk sıra vs. vs. bana bunlar için önerilerinizi bekliyorum google ve facebook 'a reklam vermek pek katkısı olurmu sonra bir seo ile anlaşsam ilk sıra sözünü yerine getirebilirmi yada yerine getiren bir seo tanıyormusunuz? google facebook ve youtube'ye reklam versem maliyeti çok olurmu düşüncelerinizi bilgilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum iyi forumlar :D ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
öncelikle aramıza hoşgeldin
sonra soruna geçelim diyelimki facebook ve google reklam verdin kullanıcılar ilk seni gördü içerik üretebilecekmisin o kadar maddi gücün varmı reklam seo vb. için bu işten nasıl para kazanmayı düşünüyorsun.
bence madem yeni girdin bu işlere başka kolay alanda bir web sitesi aç zorluklarını gör seo ne demek reklam nasıl yapılır içerik nasıl üretilir öğren sonra girersin başka projelerine sana tavsiyem başka projelerine yoğunlaş
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Seo reklam falan düşündüğüne göre projen piyasadakikerden farklı birşeye değil sanırım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bana göre 5000 tl az reklam maliyetidir sana göre cok bütçe nedir ne kadar ayıracaksın bu projene sorma amacım çok iyı hazır bir sistem var forumda satıyor sahibi git al onu ekmeğini ye
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
5000 tl sadece reklam kismi icin bahsetmiştim site icin daha fazla istiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hepinize teşekürler daha fazla bilgisi olan varsa yorum yapmaya devam etsin lütfen bilgiye ihtiyacım var