nispet adlı üyeden alıntı

Ve daha bilmediğimiz ne gibi filmler dönüyor Allah bilir. Dışarıda yemek yemek büyük risk ama göz görmeyince gönül katlanır hesabı katlanıyoruz. En son Num Num'da pizzada domuz eti haberi gündeme geldi. Bakalım daha neler göreceğiz.

arkadaşlar bu num num restaurantı tarım bakanlığana şikayet edin. yaptıkları çok büyük bi terbiyesizlik. 174 numaralı telefondan veya alo174@tarim.gov.tr eposta adresinden; ben eposta gönderdim, bana cevap olarak adresle birlikte tekrar gönderin dendi.

olaya muhattap olan yerin adresi: Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. No:61/A Nişantaşı İstanbul / Türkiye bunuda telefonda veya epostada belirtin.

çekinmeyin şikayet edin bunlar sağlam bi ceza alsınki başkalarıda böyle bişeye kalkışmasın.

daha geçende bi lokantaya gittim, 4 genç yemek yediler. sonra çay içmeye başladılar 3 tanesi sigaralarını yaktı. lokanta sahibine dedim, burda sigara içmek yasak değilmi. adam bana "yasak ama ben izin veriyorum". sigara dumanından zar zor yemeğimi yiyip çıktım. hemen 155 polisi aradım ve lokantayı ihbar ettim. polis bi ekibi göndereceğini söyledi.

burası muz cumhuriyeti değil. ne olursa olsun hakkınızı savunun.mağdur siz olmasanız bile. siz susarsanız ülke dingonun ahırına döner. özellikle 155,bimer(başbakanlık iletişim merkezi), şikayetvar.com,ihbarweb,rtük.... bi üç kağıt gördüğüm an bu yerlerlerden hangisine şikayet etmem gerekiyorsa oraya şikayet ederim.