-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamiyla kendi calismalarimi bu konu uzerinde gordum :) bilgi alis verisi bu olsa gerek cok buyuk ve cok genis kapsamli 15 kisilik bir ekiple forum calismasina basliyoruz :)
Konuyu baltalamak degildir amacim ama benim fikrim ve hassasiyetim acisindan flas oyuna herzaman karsiyim okadar flas oyun sitesi varki heryer cop durumuna gelmis akla mantiga gelmicek alan adlari ile oyun sitesi var,
Online Oyun oynayan ve Guncel haberleri takip eden birisi olarak tavsiyem kendi projemden veriyorum bu dusunceyi cok guzel bir oyun formu ve etkiyi tetiklicek bir ekip baskada otesi yok.
Kolay gelsin Basarilar kardesim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Oyun sitesi acma girisimi guzel ama isim bence iyi degil. Onun yerine oyun365 yada oyun 888 daha mantikli olur diyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
arama motoru optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sana 2 fikir birincisi ve akıllıca olanı web arşivde ne vardı ise onun en azından link yapısını al çok hızlı çıkışa geçersiniz. 2 . Fikir de oyun tanıtımı üzerine yoğunlaş yeni oyunların demosu olsun oyunu tanıt sonra oyununun demosunu oynayıp artıları eksileri ile anlat youtubeden de para kazanmaya baslarsin. Saçma sapan oyun sitesi yapacağına güzel on numara işçilik yaparsın
r10 - kenanagkurt | EmirWebTasarim.com
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
flash oyun sitesi açmanı tavsiye etmem. 4-5 senedir flash oyun siteleriyle ilgileniyorum artık eskisi gibi hit almıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim aklıma supercell geldi. clash of clans oyun firmasının adı. bence ismi çok önemli. ismi baya bi düşün derim