lostyazilim
tr.link

Bu gösterime Bu Kazanç Sizce Nasıl

30 Mesajlar 4.229 Okunma
lstbozum
tr.link

Eksi35 Eksi35 İzmir Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Expert.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 4 / 21
  • Ticaret 14, (%100)
Sayfa TO çok düşük. Hesaplama yaptığımda %0,39 olarak çıkıyor. Zaten görselde de var. Reklam yerleşimlerini mutlaka değiştirmenizi ya da bu konuda çalışma yapan arkadaşlardan destek almanızı öneririm. Çünkü bu gösterime bu tıklama ve dolayısıyla kazanç az.

wmaraci
reklam

elis elis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 17 / 57
  • Ticaret 0, (%0)

KingStar adlı üyeden alıntı

Hocam yazı olarak ufak bir reklam türü var. Onu ekleyin bence konu içi 3. reklam yerine en başa ekleyin. Bunun nasıl eklenceği şuan kodlarla aklımda değil. Bunu bir uzmana danışarak ekletebilirsiniz.

Sanırım siz 468-15 ve 728-15 bağlantı reklamlarından bahsediyorsunuz

nazarca.com

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Sanırım şuan tam aklımda değil :)

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 17 / 57
  • Ticaret 0, (%0)

Eksi35 adlı üyeden alıntı

Sayfa TO çok düşük. Hesaplama yaptığımda %0,39 olarak çıkıyor. Zaten görselde de var. Reklam yerleşimlerini mutlaka değiştirmenizi ya da bu konuda çalışma yapan arkadaşlardan destek almanızı öneririm. Çünkü bu gösterime bu tıklama ve dolayısıyla kazanç az.

Bende sizin gibi düşünüyorum kazanç elbetteki çok güzel bir para fakat doğru bir yerleşim ile to değerleri artırılarak 1,5 kat daha fazla kazandırabilir.

nazarca.com
wmaraci
wmaraci

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Kazanclariniz gosterim sayisina gore cok az gorunuyor reklam yerlesimlerini degistirip deneyiniz

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 17 / 57
  • Ticaret 0, (%0)

flatcast adlı üyeden alıntı

Kazanclariniz gosterim sayisina gore cok az gorunuyor reklam yerlesimlerini degistirip deneyiniz

Şimdi ay başı olduğu için ilk haftanın bitmesini beklemeyi düşünüyorum. İlk hafta genelde tbm biraz daha düşük oluyor daha sonra sizin dediğiniz gibi farklı yerleşimler deneyebilirim,Teşekkürler

nazarca.com

Eksi35 Eksi35 İzmir Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Expert.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 4 / 21
  • Ticaret 14, (%100)

nazarca adlı üyeden alıntı

Bende sizin gibi düşünüyorum kazanç elbetteki çok güzel bir para fakat doğru bir yerleşim ile to değerleri artırılarak 1,5 kat daha fazla kazandırabilir.

Size naçizane birkaç önerim olacak,

Wordpress kullanıyorsunuz, siteniz mobil dostu değil, responsive bir tasarımla temanızı değiştirin, mobil dostu yapın.

Aylık 8 bin gösterim ile 2000+ kazanan siteler mevcut TO %3 ve üzeri olana kadar reklam alanlarını zaman zaman değiştirerek çeşitli denemeler yapın ve bu orana yaklaşmayı deneyin.

Ayrıca, kazanç görselinizi de kaldırmanızı tavsiye ederim, kazanç paylaşımları yapmak Google tarafından pek etik karşılanan bir durum değil. Siteniz için risk oluşturabilir.

Bol kazançlar.

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 17 / 57
  • Ticaret 0, (%0)

Wordpress kullanıyorsunuz, siteniz mobil dostu değil, responsive bir tasarımla temanızı değiştirin, mobil dostu yapın.

Aylık 8 bin gösterim ile 2000+ kazanan siteler mevcut TO %3 ve üzeri olana kadar reklam alanlarını zaman zaman değiştirerek çeşitli denemeler yapın ve bu orana yaklaşmayı deneyin.

Ayrıca, kazanç görselinizi de kaldırmanızı tavsiye ederim, kazanç paylaşımları yapmak Google tarafından pek etik karşılanan bir durum değil. Siteniz için risk oluşturabilir.

Bol kazançlar.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim tavsiyenize uyarak görseli kaldırdım. Ayrıca kullandığım tema Responsive bir tema olan Hueman. Fakat sitenin genelinde mobile uygun duyarlı reklam kullanmıyorum sanırım bu yüzden biraz kaymalar görünüyor olabilir. Daha önce mobile plugin diye bir eklenti kullanıyor ve tüm reklam birimlerini duyarlı olarak kullanıyordum fakat bu sefer tık çok ama tbm değerleri inanılmaz düşük oluyordu. Ben şimsi yazı bölümündeki 728-90 reklamı yazının altına alarak bir süre deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Bağlantı reklamları eklediğim zaman diğer reklamlarında tbm si düştüğü gibi aynı zamanda bağlantı reklamlarına 0,07 tbm gibi çok düşük bir oran veriyor ziyaretçiyi başka sitelere 7 kuruşa satmak gibi geliyor insana
Malcolm X

kişi bu mesajı beğendi.

nazarca.com

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

Bol kazançlar.

bu arkadaşımın söylediklerine aynen katılarak sadece birşey eklemek istiyorum. yazı okuyan insanların yerine koyarak kendimizi, yazıyı okuduğumuz zaman aslında hem fare imleci hem de okuyan kişinin gözleri hala yazının sonunda kalmaktadır, bu sebepten dolayı yazı sonuna reklam koymanızı tavsiye edebilirim. sitelerimin to %1,5-2 arasındadır, yazının başındaki 2 reklam yerine, teke indirip, birisini aşağıya indirmenizi önerebilirim. . ayrıca reklam birimlerinin tıklanma sayılarana bakarak da, hangisi az ise, onu aşağıya indirebilirsiniz. bol kazançlar diliyorum.

kişi bu mesajı beğendi.

Elimden Geliyor

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 17 / 57
  • Ticaret 0, (%0)

Malcolm X adlı üyeden alıntı

bu arkadaşımın söylediklerine aynen katılarak sadece birşey eklemek istiyorum. yazı okuyan insanların yerine koyarak kendimizi, yazıyı okuduğumuz zaman aslında hem fare imleci hem de okuyan kişinin gözleri hala yazının sonunda kalmaktadır, bu sebepten dolayı yazı sonuna reklam koymanızı tavsiye edebilirim. sitelerimin to %1,5-2 arasındadır, yazının başındaki 2 reklam yerine, teke indirip, birisini aşağıya indirmenizi önerebilirim. . ayrıca reklam birimlerinin tıklanma sayılarana bakarak da, hangisi az ise, onu aşağıya indirebilirsiniz. bol kazançlar diliyorum.

Bende tam olarak şimdi sizin dediğinizi yapmaya hazırlanıyor ve 728-90 reklamı yazı sonuna almayı düşünüyordum ayrıca sizede,tün arkadaşlara da bende Hayırlı kazançlar dilerim,teşekkürler
Malcolm X

kişi bu mesajı beğendi.

nazarca.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al