nazarca adlı üyeden alıntı

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim tavsiyenize uyarak görseli kaldırdım. Ayrıca kullandığım tema Responsive bir tema olan Hueman. Fakat sitenin genelinde mobile uygun duyarlı reklam kullanmıyorum sanırım bu yüzden biraz kaymalar görünüyor olabilir. Daha önce mobile plugin diye bir eklenti kullanıyor ve tüm reklam birimlerini duyarlı olarak kullanıyordum fakat bu sefer tık çok ama tbm değerleri inanılmaz düşük oluyordu. Ben şimsi yazı bölümündeki 728-90 reklamı yazının altına alarak bir süre deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Bağlantı reklamları eklediğim zaman diğer reklamlarında tbm si düştüğü gibi aynı zamanda bağlantı reklamlarına 0,07 tbm gibi çok düşük bir oran veriyor ziyaretçiyi başka sitelere 7 kuruşa satmak gibi geliyor insana

Evet, Hueman teması normalde mobil dostudur fakat yaptığınız manuel ayarlar temayı bozmuş olabilir. https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ bu bağlantıdan sitenizi sorguladığınızda mobil dostu olmadığını göreceksiniz.

Ayrıca, esnek reklam kodlarını kullanmanızı önermiyorum fakat dediğiniz gibi yukarıdaki 728x90 boyutundaki reklamı aşağıya yazı sonuna çekip ortaladığınızda daha yüksek verim alabilirsiniz. Tüm reklam kodlarını 336x280 olarak kullansanız bile mobilde kayma sorunu olmayacaktır ki, ben de bu şekilde kullanıyorum.

Düzeltme: Siteniz mobil dostuymuş, ben uykusuzluktan yanlış analiz ediyorum, kusura bakmayın. Tekrardan bol kazançlar, ve iyi geceler dilerim :)