-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar - Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Yıllardır oyun indirme alanında yayın yapan fullindirx.com sitemde index sorunu vardır. Google'Ya fullindirx.com bile yazsanız sitemin ana sayfası çıkmıyor sadece alt sayfalar kategoriler falan çıkıyor ana sayfa hiç çıkmıyor?
Webmaster tools'dan google gibi getir dediğimde garip bir sitenin linkleri geliyor
Sitenin ana sayfasının en son index tarihine baktığımda gelen sayfa ile benim sitemin hiçbir alakası yok
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fullindirx.com
Sitemi bu halden nasıl kurtarabiliriz tekrar ana sayfasını nasıl düzeltebiliriz yardım edebilecek arkadaşlar varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Ban yemiş olmasın kontrol ettiniz mi?
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
DMCA kara listesine eklenmiş olmalısınız. Çünkü benim film sitemde zamanında DMCA uyarısı sonrası dizinlerden kaldırıldı. Şuan sizde olduğu gibi alt sayfalarım görünmekteydi.
Şayet sitenizde telif hakkı olan bir şeyleri izinsiz olarak paylaştıysanız bu sorunla karşılaşmanız doğaldır.
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seni çok iyi anlıyorum fakat bu işler eskiye yeniye bakmıyor. Eskiden bende sen gibi düşünürdüm film siteleri o kadar hit alıyor ve reklamlarla gelir elde ediyor gibi gibi... Daha sonra maliyet koydum ortaya ve en fazla 3 hafta sonra "Patron Mutlu Son İstiyor" filmini yayınladım diye kara listeye eklenmişti site.
Ancak şu var ki; Kara listeye eklendikten sonra her ne kadar değerlendirme isteği göndersen de fayda etmeyecektir. Çünkü bir kere sabıka kaydın oluştu ikincisini de o isim altında yaparsın diye fırsat vermezler.
Yinede gönlünü ikilemek istemem sen bildiğini yap ve araştırmalarına devam et. Burada olmaz, olur gibi konuşursam yanlış yol izlerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
enbabaoyunlar[.]com ile bir bağlantınız var mı hocam ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-