Merhaba Arkadaşlar, yazım biraz uzun olacak ama vakit ayırırsanız memnun kalacağınıza eminim :)
Mega Holding adını yalan sölemiyeyim birkaç gündür biliyorum.. Daha önceden saadet zinciri muhabbetleri dönüyordu,
-uzun süredir konuşmadığınız arkadaşınız sizemi yazdı
-Cevap: saadet zinciri gibi muhabbetleri sizde çok yapmışsınızdır eminim :)
Olayın en başından anlatayım,
Edit: Ürün fiyatı 2.000 TL
Facebookta uzun zamandır konuşmadığım arkadaşım bir gün yazdı ve benden numaramı istedi. Bende verdim sonra sana çok iyi bi iş teklifim var bla bla bla. Neyse ben o arkadaşımla aynı şehirde olamadığım için telefonda ikna edemediğinden olsa gerek beni bir arkadaşıyla görüştürmek istedi. ve çok ısrarcıydı :) sırf merak ettiğimden gittim görüştüm.
Anlatmaya başladı (kendisi website olayından 0 anlıyor ünideki bölümü inşaat mühendisliği) bana hosting özelliklerini sölüyor hatta diyoki mail hizmeti bile var diyo :) Allahım sanki bulunmaz nimet :) herşey sınırsız diyor hatta domain bile veriyor diyor. Kendin site oluşturuyorsun diyo bla bla bla. E-ticaret sitesi bile yaparsın dedi hatta :) ne kadar doğru bilmiyorum. Doğruluğuna inanmak için facebooktaki arkadaşıma yazdım. Önce şirket ismini sordum unutmuştum çünkü, google da aradım direk ekşi çıktı zaten. Ordaki bi yorumu attım kendisine yorumda şuydu;
"mal arayan mağriblerden oluşan bir yapılanması var. birkaç yıl sonra para, daha da önemlisi adam akıllı bir işe yönlenip hayatlarını düzene sokmak yerine, böyle saçma sapan işlerle bir hiç uğruna kaybettikleri zamanın farkına varıp mal olduklarını anlayacaklar. işin tuhaf tarafı bu yarrak kafalıların en büyük zararı da kendi çevrelerine dokunuyor. ilk etapta saadet zincirine takacakları adamlar; kuzen, yeğen, sınıf arkadaşı gibi yakın çevrelerinde kendilerini kıramayacak kişiler oluyor."
tabiki savunmaya geçti hemen, yazmaktansa konuşmaları göndermeyi tercih ettim üstü siyah olan kısımları özel isim
özet geçmek istiyorsanız 2.resme bakın direk :) bu arkadaş kız bu arada..
2.