-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SPOT Interactive adlı üyeden alıntı
Muhasebe ücreti aylık 140 TL ödüyorum, bağ-kur 400 TL, damga vergisi 40 TL. KDV hariç aylık masrafınız bu kadar çıkar. Ek belge ücretleri çıkabilir yaptığınız işe göre.
Fakat kurmadan önce 10 bin TL banka hesabınızda yada elinizde olmalı, sermaye olarak beyan ediyorsunuz. 10 bin TL yi vermiyorsunuz, sadece gösteriyorsunuz :)
benim bildiğim kadarıyla kurumsal firma olarak en az 50 bin üstü kar oranı olması lazım, sizinki şahsi ltd ye girmesi gerekiyor, yanlışsam düzeltin
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Neyseki şu an bu rakamların az yada çok olmasının bir önemi yok. Esas iş stok ve operasyon. Bu yetkinliğe ulaşmam birkaç sene alacak muhtemelen..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Pazarlama, Web Programlama, SEO, E-ticaret
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ek olarak yanlışlık olmasın benim şirketim şahıs şirketi fakat limited şirkete geçireceğim hazırlıklar yapılmakta. Bilgim olduğu için yazdım.
Ek Olarak: @d0RuK başarılar dilerim. E-ticaret konusunda yardımcı olurum gerekliyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SPOT Interactive adlı üyeden alıntı
Ek olarak yanlışlık olmasın benim şirketim şahıs şirketi fakat limited şirkete geçireceğim hazırlıklar yapılmakta. Bilgim olduğu için yazdım.
Ek Olarak: @d0RuK başarılar dilerim. E-ticaret konusunda yardımcı olurum gerekliyse.
zaten işte benim dediğimde bu 500000 TL bütçeniz olduğunda kanunlar gereği LTD olmak zorundasınız bu kurumsal firma için tabi zamanında bir tanıdığım reklam şirketi kuruyordu ordan aklımda kalmıştı..
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !