bjlkl adlı üyeden alıntı

günlük 3tl güzel bir gelir hocam :) tabi bu konularda dikkatli olmaları gerekirdi. sitede paylaşımda bulunan kişilerin de reklama tıklamaları yasak. ayrıca hepsi sabah kalktıklarında tıkladıkları için de google olayı hemen anlamış. bari farklı saatlerde yapsalarmış. her sabah aynı saatlerde bir bilgisayardan habire tık geliyorsa bu google tarafından fark edilir yani

Yok hocam hani düzenbazlık değilde onlar da bir nevi site görevlisi olduklarından katkı olsun diye basmışlar, zaten yakın oldukları için yüz yüze görüşebiliyorum, yani biraz kâr için tüm hesaptan olduk, ben yazarların da reklama tıklayamayacağını yeni duyuyorum sizden, ben tek adsense hesap sahipleri tıklayamaz sanıyordum, öğrendiğim iyi oldu, bir daha açılıp bu işe girilirse yazar alırken ilk söyleyeceğim reklamlara tıklama yada adblock yükle olacak.

MertBalci adlı üyeden alıntı

Bu şekilde bir itiraz ile açılacağını sanmıyorum.

Hocam itiraz etmek istemiyordum aslında çünkü haksızız belli yani ancak ne yapacağımı bilemedim, hesabı versinlerde parayı alsınlar, daha ne yapayım, o hesabı alana kadar iliğim kurudu :/