lostyazilim

ADSENSE Ban İle İlgili

13 Mesajlar 1.473 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar web sitemde 10 yazarla birlikte çalışıyoruz, neyse ben siteye belli bir zamandan sonra adsense ekledim, arkadaşlara işte reklam koyduk burdan para kazanacağız falan dedim, neyse arkadaşlarda destek olmak için tıklamışlar, arada böyle yazı yazdıktan sonra veya sabah kalkınca falan 1 tık atmışlar, neyse bunların haberi yok tabi ban yiyceğimizden, kuralları bilmiyorlar bende söylemedim tabi önceden salaklık bende, neyse çok da ahım şahım bir kazancımız yoktu günlük 3, 3.30 ₺ falan, 30 lira falan olmuştu toplam, baktım ban yemişim, işte hemen arkadaşı aradım konuştum falan birden aklımıza geldi konuşurken geçersiz tıklamadan ban yemşizdir diye, neyse hemen itiraz ettim, içerisinde biriken parayı reklamverene iade edin, karşılığında hesabımızı açın arkadaşları tembih ettim falan diye, sizce açılması mümkünmü, mümkün değilse ne yapmak lazım :/

wmaraci
reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
günlük 3tl güzel bir gelir hocam :) tabi bu konularda dikkatli olmaları gerekirdi. sitede paylaşımda bulunan kişilerin de reklama tıklamaları yasak. ayrıca hepsi sabah kalktıklarında tıkladıkları için de google olayı hemen anlamış. bari farklı saatlerde yapsalarmış. her sabah aynı saatlerde bir bilgisayardan habire tık geliyorsa bu google tarafından fark edilir yani

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Bu şekilde bir itiraz ile açılacağını sanmıyorum.

camperx3 camperx3 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 3, (%100)
bencede açılmaz kolay kolay

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

bjlkl adlı üyeden alıntı

günlük 3tl güzel bir gelir hocam :) tabi bu konularda dikkatli olmaları gerekirdi. sitede paylaşımda bulunan kişilerin de reklama tıklamaları yasak. ayrıca hepsi sabah kalktıklarında tıkladıkları için de google olayı hemen anlamış. bari farklı saatlerde yapsalarmış. her sabah aynı saatlerde bir bilgisayardan habire tık geliyorsa bu google tarafından fark edilir yani

Yok hocam hani düzenbazlık değilde onlar da bir nevi site görevlisi olduklarından katkı olsun diye basmışlar, zaten yakın oldukları için yüz yüze görüşebiliyorum, yani biraz kâr için tüm hesaptan olduk, ben yazarların da reklama tıklayamayacağını yeni duyuyorum sizden, ben tek adsense hesap sahipleri tıklayamaz sanıyordum, öğrendiğim iyi oldu, bir daha açılıp bu işe girilirse yazar alırken ilk söyleyeceğim reklamlara tıklama yada adblock yükle olacak.

MertBalci adlı üyeden alıntı

Bu şekilde bir itiraz ile açılacağını sanmıyorum.

Hocam itiraz etmek istemiyordum aslında çünkü haksızız belli yani ancak ne yapacağımı bilemedim, hesabı versinlerde parayı alsınlar, daha ne yapayım, o hesabı alana kadar iliğim kurudu :/

BatuhanBal BatuhanBal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo Danışmanı,SQL Server vb. t
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 5, (%80)
üzgünüm ama bu şekilde göndermeniz sizi dahada dibe sürükler birdaha böyle yazarak itiraz etmeyin ya araştırın yada bir üstad'tan yardım alın derim

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

BatuhanBal adlı üyeden alıntı

üzgünüm ama bu şekilde göndermeniz sizi dahada dibe sürükler birdaha böyle yazarak itiraz etmeyin ya araştırın yada bir üstad'tan yardım alın derim

araştıracağım teşekkürler ama itirazda ne yapmamı önerirdiniz, sizce ne yazsam iyi olurdu ? :-/ ben ekibimden kimsenin hatalı olduğunu düşünmediğimden onlara suç atmak da istemiyorum bu bu tıklamış demem hatalı , söylemeliydim, söyledim de şuan ancak iş işten geçti :/

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 94 / 97
  • Ticaret 4, (%100)
Olup bitmiş bir olay için ne yazsaydım demeniz yerine şimdi ne yapacağım demeniz gerekli farklı reklam firmaları ile çlaışacaksınız adwords malesef bir kaç yıl geçmeden ban'ı kaldırmıyor

www.parkpera.com

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)
itiraz edipte açılan hesap varmı acaba çok merak ediyorum :)

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?

FurkanAkman FurkanAkman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 88 / 55
  • Ticaret 2, (%100)
Hesap açılmaz , bir bardak su için.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al