Güncelleme: 19.07.2012

Merhabalar,
webtikk'i forumdan bir çok kişi biliyordur. Bilmeyenler ise bu konudan ilk halini görebilir. Yeni halini ise aşağıdan okuyabilir.
webtikk ilk açıldığında sadece bağlantıların paylaşıldığı bir sosyal imleme sitesi formatında kuruldu ve kısa sürede bir çok webmaster'ın düzenli olarak kullandığı bir imleme sitesi oldu.(Halen kullanılmakta.)
Gelişim süreci boyunca 7 defa tasarım iyileştirilmesi 3 defa yazılım iyileştirilmesi yapıldı.
Bir süre sonra sadece bağlantı formatı yetersiz geldi ve bir çok farklı format eklenerek hangi içerik formatının daha popüler olduğu ölçüldü. Yaklaşık 10'a yakın formattan video,oyun,galeri ve bağlantı formatları seçildi.
Bu formatların paylaşıldığı bir sistem oluşturuldu ve yaklaşık bir ay boyunca çeşitli içerikler paylaşılıp sistem test edildi ve iyileştirildi.
Bugün ise webtikk içerik formatları oturmuş ve bugüne kadarki tüm öneriler dikkate alınarak oluşturulmuş teması ile yepyeni bir şekilde yayında.
Yeni webtikk'te gönderilen içerikler direk yayınlansa da anasayfada yayınlanması için editörler tarafından kalite kontrolünden geçmesi gerekiyor.
Aynı zamanda webtikk'te herkesin katılabileceği genel bir sohbet dışında kullanıcıların özel olarak konuşabileceği bir anlık mesajlaşma sistemide bulunuyor.
Kayıt olan herkes içerik gönderebileceği gibi var olan içeriklere de yorum yazabilir.
Özet geçmek gerekirse: (Yeni) webtikk, internet medyasından en güncel ve popüler içeriklerin paylaşıldığı ve yorumlandığı sosyal bir platformdur.

Yeni webtikkwebtikk.com

Umarım beğenirsiniz :)

(Bu arada yeni webtikk için slogan önerilerinizi bekliyoruz → Slogan Önerileri)

Herkese esenlikler.