-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain konusunda uzman olduğumu düşünmüyorum ama alınan bu kadar domaine acıyorum.Çok büyük israf .Cümle şeklinde domainler görüyorum forumlara,alım satımı yapılan sitelere konuluyor ama alıcı yok.Kaliteli ve jenerik domainlere de pek alıcı çıkmıyor nedense! Bu sektörün Türkiye'de daha gelişmediğini,yatırımcıların e-ticaret sektörüne yönelmesiyle bu sektörün canlanacağını düşünüyorum.Ayrıca alanadlari.com a alternatif bir site yapılması hizmet kalitesini daha da arttıracağı ve fiyat politikasında değişikliğe yönelineceği aşikardır.
Ayrıca forumda konu baltalamaya çalışan,konu sahibini aşağılamaya çalışanlar var sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Domain sektörünün geleceğini nasıl görüyorsunuz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yazınızın 2. kısmıyla ilgili fikrimi belirteyim. öyle "basit" ve sadece konu açmış olmak için konular açılıyor ki insan bir yerden sonra kendini tutamıyor (benim böyle bir mesajım olmadı henüz ama bazen sınıra dayanıyor).
örneğin ben alan adı aldım ne yapayım? onlarca mesaj var bu ve bezeri
alexada yükseldim oleeey - onlarca mesaj var bu ve bezeri
adsense başvursam kabul olur muyum? - onlarca mesaj var bu ve bezeri
tabiki burası bir forum ve insanlara yardım edilecek ama el insaf...
ilk kısımla ilgili olarak yurt dışında satılan alan adları çoğunlukla ingilizce olduğu için milyarlara hitap ediyor, Türkçe alan adlarının ulaştığı insan sayısı çok az. ayrıca halen net kullanım bilinci yeterli seviyeye ulaşmadı diye düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
xxxmatik.com gibi domainler çöp domain oluyor genelde benim gözümde haliyle alıcıda bulamazsınız elinizde patlar
ben domain konusunda uzman olduğumu düşünüyorum
domain alırken satarken kar elde ediliyor normal bir domaini alıp iyi paralarada satabilirsiniz
birazda gündemi takip etmelisiniz para kazanmak için
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
benimde sinir olduğum bi konu bi domain düşünce drekmen alıp satmaya çalışmaları aylardır düşmesini beklediğim domain var sedoda insafsız 2.500dolar demiş
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence de alanadlaricoma alternatif lazım. Satış üzerinden komisyonunu zaten alıyorsun birde şu vitrin , acık artırma gibi hizmetler için ektra para ödemek koyuyor
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Çok dogru bir konu ancak şişirilmiş ve abartılmış yazılar ve fiyatlar ile insanların şevklerini kırıp ondan sonra domaine alıcı yok diye sitem eden bazı arkadaşlarımız var bu arkadaşlarımız neden bu kadar fiyatları şişiripte insanların heveslerini kursaklarında bırakıyorlar diye bunu domain satıcılarına sormak gerekiyor diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
domainborsasi . com un fiyatlarına da bakınız..