-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale Yazarı&webmaster
-
-
Ad Soyad
P** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar.Bir site açmayı düşünüyorum.8 senedir bu sektordeyim fakat 6 senedir çok iyi anlıyorum her alanda bilgim var.Bir site açmak istiyorum burada videolu ders koycam fakat webmaster uzerine.Mesela ornek wordpress le ilgili kurulumdan türkçeleştirmeye kadar eklenti düzenleme tema düzenleme gibi wordpress i detaylı ayrı ayrı konularda videolu ders koyacağım. Bunun dışında tüm scriptler ve genel programlama girişimcilik. internetten para kazanmadır. kısacası internetle ilgili her alanda videolar hazırlayacağım.
Sizce kazanc sağlarmı giriş olur mu ?
Birde site ismi isim soyisimmi olmalı yoksa klasik webeğitim tarzı bir domain mi olmalı ?
Fikirlerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
coder
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Önüne gelen wordpress kullanıyor zaten, bu piyasanın en cahiline bile sorsan bunların bir çoğunu biliyordur. Yerli, yabancı birçok kaynak zaten mevcut bununla ilgili. Diğer yazdıklarında dahil olarak gereksiz zaman kaybı diyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Direk ne gerek var derim
Çok farkli taktikler kolaylıklar kendi öz çekiminiz ve anlatımınızla yapacaksanız kurulumları youtubeye yükleyin daha iyi olur video içi reklam yapıp sitenizi yazın oradan videoyu izleyip kuramayanlara ücretli kurulum yapın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Projen beğendim hocam. Yalnız video çekeceksen birkaç arkadaş iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca domain olarak isim soyisim değil de diğer türlü alman bence mantıklı olur. Ben girmenden yanayım. Kullanıcılar da kendileri bişeyler paylaşırlarsa daha güzel olur.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Söylediklerinizden internette o kadar ama o kadar çok varki. Daha doğrusu vereceğiniz bilgiler çok fazla var. Fikrinizin farklı olan hiç bir yanı yok. Çok zor tutması. yinede kolay gelsın.
www.mucahitguner.com