Sevgili arkadaşlarım;
Öncelikle bu konuyu açma nedenim bir çok arkadaşımızın aynı konular üzerine bir şekilde bizlere ulaşarak bilgi edinme isteklerinden dolayıdır.
Soru genel olarak Anahtar kelimemde nasıl ilk sıralarda yer alırım?
Blog site sahipleri genel olarak bu konuda biraz aç gözlüdür. Anahtar kelimelerinin çok olmasını ister ancak bu o kadar kolay değildir.
Şimdi size bunun önemini küçük bir örnek ile aktarmaya çalışacağım. Anhatar kelimemiz Ucuz İnternet arama sonuçları https://www.google.com.tr/search?q=ucuz+internet&gws_rd=cr,ssl&ei=07WGVKKuNoSp7Aah6oGABQ bunlar. Gördüğünüz üzere Türkiyede sektörün en büyük firmaları bu kelime için reklamda çünkü sektörün en çok kazanç getiren kelimelerinden bir tanesi. Çıkan sonuçları incelediğinizde büyük firmaların bu kelime üzerine çalışma yapmadığını işi reklam ile kapatmaya çalıştıklarını göreceksiniz.Asıl anahtar kelime savaşı ise diğer firmalar arasında gerçekleşiyor. 1. sıradaki siteye gelelim bu site bu anahtar kelime ile tam uyumlu genel yapıda içeriğe sahip iyi denilebilecek kadar bir seo uygulamaları gerçekleştirmiş ve genel yapı olarak kelimenin tam anlamıyla uyumlu halidir.
Eğer bu sitenin içerisinde başka kategoriler yer alıyor olsaydı o zaman 1. sırada olamayacaktı. Örnek : Adsl, fiber, internet, sağlık, yemek, güncel haberler.
Şimdi siz öncelikle anahtar kelimelerinizi belirlemeden sitenizin genel yapısını ele almalısınız, anahtar kelime yoğunluğunuz o kategoride olmalıdır. Anahtar kelimesi ile bir bütün olan siteler çok daha kolay sıralarda yer alabilir, bütünlüğü az olan siteler çok daha zor ilk sıralamalarda olacaktır.

Bu arada; Ucuz internet kelimesiyel çıkan 1. sıradaki sitenin Seo uygulamaları tarafımdan yapılmaktadır.
Ek olarak : Sayfayı inceleyen seocu arkadaşlarım sayfanın pekde seo kurallarına uymadığını fark edebilir, O sayfayı destekleyen site içerisinde daha özgün tam seo uyumlu sayfalar yer almaktadır.