Skala adlı üyeden alıntı
bizim arkadaş da bana söylüyor gel beraber girelim büyütelim diye bunun beynini yıkamışlar çocuk o kadar kaptırmış ki 4 ay sonra altına BMW 5.20 çekicekmiş. 1 sene sonra da İstanbulda daire. Birde girdikten sonra sunum yapmasını beceremiyorsan senin için gelip sunum yapıyolarmış. mış-mış-mış...
Yok hocam uyarın lütfen onu . Yalan öyle şeyler . Bütün parayı şirketin kurucuları ya da üst halkaya yakın kişiler cepliyorlar . Diğerleri sadece en alt tabakada çırpınıp paranın % bilmem kaçını alıp borçlarını ödemek için uğraşıyorlar . Şirketin üst düzey yöneticileri de işte milleti heveslendirmek için 1 ayda Ferrari aldım Dubaiye gittim şunla diye atıp tutuyorlar alt tabakadan aldıkları para ile .
Ona sunum yapanlara bir sorsanıza ne öğrenmişler ? Öğrendikleri dilleri saysınlar kullanabildikleri programları saysınlar ya da kurduklarını web sitelerini sorun en azından. Eminim ki çoğunun web sitesi bile yok . Hepsi holdingin başındaki kişinin web sitesini gösteriyor örnek olarak. Çoğunun web sitesi nedir nasıl açılır ona dair en ufak bir bilgisi bile yok .
Saygılar ...
Ek Olarak:
alcaysalih adlı üyeden alıntı
Önce bir oku, mantıklı olarak değerlendir eğer doğruyu göremiyorsan yanlış olan sensin.Senin internet sitene baktığımda , Trustlayer Internet Hizmetlerinden alt yapı sağladığını görüyorum. Trustlayer Internet Hizmetleri de xx firmadan sunucu sağlıyor, o oradan, şu buradan. Siz öyle bir hal getirdiniz ki artık bu ticareti, internet sitesi açtığınızı sanıyorsunuz. Ayrıca ismin ne bilmiyorum ama ücretsiz verilen wordpress temasında yayıncı bilgilerini silip temayı kendin gibi gösterip bir suç işlemişsin. Senin gibi insanlarla tartışmaya girerek, bu konuyu arama motorlarında yüksek bir seviyeye getirmek gerçekten senin yararına olur. Yani bilmeyen insanların, biliyor gibi davranmaları. Zaten
wmaraci.com'unda gereğini yapacağını düşünüyorum çünkü yeni internet kanunlarına göre burda bir kuruluşa ve gelen son mesajda tüzel bir kişiye karalama yapıyorsunuz. Hiçbirşeyin farkında değilsiniz. Burda hem
wmaraci.com tehlikede, hemde siz.
Ben karalama yapmıyorum gördüklerimi ve yaşadıklarımı anlatıyorum . Bana da bir teklifte bulundular ve neler yaşadıysam onu anlatıyorum son günlerde twitter da
Odun Herif te bu şirket hakkında bir sürü kişiyi bilgilendirmeye çalıştı . Ona atılan tehdit mesajlarını hepsini yayınladı .
Ayrıca ben
profesyonel bir webmasterim dediğimi hatırlamıyorum ya siz ?
Buradaki insanlar hiç bir eğitim almadan sizin yaptıklarınızdan daha iyisini yapıyorlar emin olun ...
Hala ilk cümlesinde bana sadece kendi söylediklerinin doğru olduğunu empoze etmeye çalışan bir insanla daha fazla tartışılacağını düşünmüyorum iyi günler , saygılar ...